Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

4 Comments Share:

Εφ. Τζουμχουριέτ-Θράκης 4-2-2011

Αχμέτ Φαίκογλου : Η Δυτική Θράκη δεν κυβερνιέται με τηλεχειριστήριο

Ο τέως βουλευτής Ξάνθης Αχμέτ Φαίκογλου δήλωσε πως η Δυτική Θράκη δεν μπορεί να κυβερνηθεί με τηλεκοντρόλ!

Ο Αχμέτ Φαίκογλου παίρνοντας το λόγο κατά την τελετή τιμής της ¨29ης Ιανουαρίου¨ που είχε οργανώσει η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης προέβη σε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις…

………………………..

Να τα ενδιαφέροντα μέρη της ομιλίας που έκανε κατά την τελετή της 29ης Ιανουαρίου :

Η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης δεν αφέθηκε στους Ερέν…

¨Επιθυμώ από εδώ απόψε να απευθύνω μια συμβουλή προς τους κρατικούς λειτουργούς και διοικούντες του κράτους που έχουν έρθει από την μητέρα πατρίδα Τουρκία :

Αγαπητά μου αδέρφια είναι εύκολο να αγωνίζεται κανείς μέσα στα σύνορα της Τουρκικής Δημοκρατίας. Όμως το να αγωνίζεται κανείς κάτω από αυτήν τη σημαία (σημ. μεταφρ.ελληνική) είναι δύσκολο… Κάνετε ότι θέλετε. Υπάρχει όμως κάτι που δεν πρέπει να ξεχνιέται για αυτήν την κοινότητα. Η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης δεν έχει αφεθεί ούτε στους δερβίσηδες, ούτε σε ανθρώπους σαν τον Ερέν, ούτε σε αγίους. Πάνω από όλα , έχει παραδοθεί στον Παντοδύναμο Θεό και στην μάνα-Τουρκική Δημοκρατία. Να μην υπάρχουν παιχνίδια από Τουρκία, από Γερμανία, από εδώ και από εκεί, του τύπου : ¨Αυτός είναι ο άνθρωπος μας. Αυτόν να τον κάνουμε πρόεδρο, να κάνουμε τις αλλαγές για να μπορέσει να εκλεγεί βουλευτής¨ !

…………………..

Αδερφέ μου δεν γίνεται να σηκώνεσαι από κει, δεν κυβερνιέται με τηλεχειριστήριο η Δυτική Θράκη. !

Σχόλιο : Για μια ακόμη φορά καταγγέλεται η παρέμβαση του προέδρου του IRCICA με τα πολλά χρήματα. Αλλά βέβαια εμείς ασχολούμαστε να πιάσουμε κανένα μπακάλη που δεν χτύπησε απόδειξη για την γκοφρέτα κουκουρούκου. Τόσα χρόνια γράφουμε για τα μαύρα χρήματα που διακινούνται στην Δυτική Θράκη σε διάφορους που εξυπηρετούνε τους  σκοπούς της Τουρκίας και….πέρα βρέχει !

Previous Article

ΦΤΗΝΗ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ…

Next Article

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *