Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΤΖΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ

No Comments Share:

 

…………

…………….

O μειονοτικός δικηγόρος Ερτζάν Αχμέτ, μίλησε σχετικά με το θέμα σε εκπομπή του ραδιοφώνου Τσινάρ ΦΜ 91,8

O γνωστός νομικός Ερτζάν Αχμέτ δήλωσε τα εξής:

¨Δεν πρόκειται για κάτι νέο, ποιο είναι το καλό νέο που φέρνει ο Τσίπρας;  Μα άλλωστε τα μέλη τη μειονότητας έχουν την δυνατότητα να συντάσσουν διαθήκες και αυτό εφαρμόζεται για πολλά χρόνια. Μπορούν δηλαδή τα μέλη της μειονότητας να εκλέξουν ανάμεσα στον  νόμο της σαρίας και το αστικό δίκαιο.

Επίσης εάν θα γίνει κάποια ρύθμιση σε αυτό,  την σχετική απόφαση και το πώς θα γίνει είναι κάτι που πρέπει να κάνει η ίδια η μειονότητα, να κάνει την διαβούλευση της και τέλος να το παρουσιάσει στο κράτος. Στο θέμα αυτό δυστυχώς δεν ελήφθη η γνώμη της μειονότητας κατά τον σωστό τρόπο. Ο Τσιπρας μας κάνει δηλώσεις σαν να πρόκειται για δώρο,  όταν έχοντας απέναντι του στο συνέδριο τους μουφτήδες που ο ίδιος διόρισε σιωπηλά τους λέει πως ¨Εκκενώνουμε του φορείς σας, σας καθιστούμε χωρίς αρμοδιότητες και ανήμπορους να λειτουργήσετε¨ και το περίεργο είναι πως εκείνοι τον χειροκροτούν.  Να κλάψουμε ή να γελάσουμε;

Είναι ανάγκη επίσης να αναφερθεί και το εξής, Αυτό δεν είναι το πρωτεύον θέμα της μειονότητας. Υπάρχει το εκπαιδευτικό θέμα και σε αυτό έκανε δηλώσεις που προκάλεσαν απογοήτευση στην μειονότητα. Αγνοήθηκε το αίτημα μας για δίγλωσσα (ελληνικά-τουρκικά) μειονοτικά νηπιαγωγεία. Πολλά άλλα ακόμη θέματα μας αγνοήθηκαν. Προφανώς εμείς μάταια προσπαθούμε και περιμένουμε λύση στα θέματα μας¨.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=8521

Σχ:  Θα ήταν ενδιαφέρον η ΝΔ που τον προορίζει και για υποψήφιο βουλευτή της να μας έλεγε αν συμφωνεί με τις απόψεις του νυν δημοτικού συμβούλου κ. Ερτζάν Αχμέτ. Διότι οι απόψεις αυτές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι απόψεις του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Και φυσικά δικαίωμα του να τις έχει και να τις εκφράζει. Αλλά μέσα στην ΝΔ γιατί ακριβώς τον έχουν;  Για να μας μεταφέρει σε όλα τα μειονοτικά θέματα, τις απόψεις του τουρκικού προξενείου ;

¨Ενδιαφέρουσα¨ είναι και η εικόνα με την οποία παρουσιάζει την σχετική είδηση η τουρκόψυχη εφ. Μιλλέτ της Ξάνθης. Κάτω από την φωτογραφία του Τσίπρα το κείμενο έχει  τίτλο  ¨Άρχισε ο βιασμός των μειονοτικών δικαιωμάτων¨ !!!

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨

Next Article

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *