Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ¨ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ !

No Comments Share:

Έρχεται απαγόρευση της  ¨Παρασκευής-αργίας¨

cuma-uygulamasi

Έγινε γνωστό πως το κερδισμένο δικαίωμα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης για ¨Παρασκευή-αργία¨ στα μειονοτικά σχολεία, καταργήθηκε με μια αυθαίρετη απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες την απόφαση αυτή την πήρε ο διορισμένος στην περιοχή μας από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εθνικιστής Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Παναγιώτης Κεραμάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν αρχές που είναι γνώστες της μειονοτικής εκπαίδευσης, το δικαίωμα για ¨Παρασκευή-αργία¨ κατακτήθηκε μετά από μεγάλες προσπάθειες. Σύμφωνα με αυτό αναγνωρίστηκε το δικαίωμα να μην γίνεται μάθημα στα μειονοτικά δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια τις Παρασκευές ώστε να μπορούνε καθηγητές και μαθητές να πηγαίνουν στην προσευχή της Παρασκευής.
Αναφέρεται λοιπόν πως αυτό το κερδισμένο δικαίωμα και η εκπλήρωση των θρησκευτικών μας υποχρεώσεων, καταργούνται με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, που μετά από αίτημα των ΑΝΕΛ διόρισε στην περιοχή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρεται πως η απόφαση αυτή θα επιδοθεί στις διευθύνσεις των σχολείων τις επόμενες μέρες.

Εντύπωση προκαλεί πως ο εν λόγω Διευθυντής Εκπαίδευσης από την μέρα που ανέλαβε καθήκοντα ως τώρα, προκαλεί προβλήματα στα μειονοτικά σχολεία. Στις αρχές της φετινής χρονιάς είχε προκαλέσει θέμα με την ¨μέσω κλήρωσης εγγραφή¨ στα μειονοτικά γυμνάσια.

Ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού Τσινάρ  18/10/2015

Σχ : Αφού η εθνικιστική παρέα της εφημερίδας Μιλλέτ επιτίθεται στον Κεραμάρη, άρα κάνει σίγουρα πολύ καλά την δουλειά του. 

Previous Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Next Article

O AXMET ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *