Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ DEB ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΥΛΗ

0 σχόλια Share:

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του DEB μετείχαν στην μέρα των Τούρκων της δυτικής Θράκης

139989289342528

Την Δευτέρα 10/5 ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος Οζάν Αχμέτογλου και ο σύμβουλος του προέδρου ο Αϊντίν Αχμέτ, μετείχαν στην ¨Βραδιά Τούρκων Δυτικής Θράκης¨ που οργανώθηκε από κοινού από τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης και από το τμήμα νεολαίας του BTTDD-Ανδριανούπολης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βαλκανικό Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Θράκης στην Ανδριανούπολη.

Η εκδήλωση που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με καλή συμμετοχή, άρχισε με επίδειξη από την Μουσική Κοινότητα Ρωμά του υπουργείου Πολιτισμού και με οθωμανικά εμβατήρια.

Την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Τανέρ Μουσταφάογλου. Άρχισε την ομιλία του συγχαίροντας τους νεολαίους και υπογραμμίζοντας την έννοια της αμοιβαιότητας, τόνισε την αναγκαιότητα και την σημασία που έχει οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης να αποκτήσουν τις δυνατότητες στις οποίες απέκτησε πρόσβαση η ρωμέϊκη κοινότητα της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Ακολούθως στην ομιλία που έκανε ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, περιέγραψε την συμμετοχή του κόμματος στις ευρωεκλογές. Είπε πως μετέχουν στις ευρωεκλογές για να τραβήξουν την προσοχή της πατρίδας μας της Ελλάδας που μέχρι σήμερα διατηρεί βουλωμένα τα αυτιά της στα θέματα της μειονότητας, αλλά και της Ε.Ε. της οποίας είναι πολίτες οι μειονοτικοί και στην οποία είναι μέλος η Ελλάδα 33 χρόνια τώρα. Ο πρόεδρος ανέφερε πως δεν μπορούσαν να παραμένουν αδιάφοροι όταν οι νέοι μας μετά από την ολοκλήρωση ανώτατων σπουδών παραμένουν άνεργοι και εγκαταλείπουν την Δυτική Θράκη. Είπε πως οι νέοι είναι το μέλλον και ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι να σκέφτονται το μέλλον. Ανέφερε πως εργάστηκαν πολύ για την εξεύρεση λύσεων στα θέματα και είπε πως στις εκλογές αυτές θα βγει μια μεγάλη ενότητα και ομοψυχία. Τελείωσε την ομιλία του συγχαίροντας τους νέους για την διοργάνωση της σημαντικής εκδήλωσης.

………………….

Ιστοσελίδα του DEB 12/5/2014

Previous Article

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB…

Next Article

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ Ε.Δ.Α.Δ.

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!