Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ;¨

0 σχόλια Share:

Βοήθεια στους Τουρκμένους από τον Δυτικοθρακιώτη δήμαρχο

dundar (1)

Με τελετή βγήκαν στον δρόμο τα φορτηγά με βοήθεια για τους Τουρκμένους που ετοιμάστηκε από τον δήμο του Οσμάνγκαζι που έχει δήμαρχο τον Δυτικοθρακιώτη Μουσταφά Ντουντάρ , σε συνεργασία με την Φιλανθρωπική Ένωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας.

2 φορτηγά TIR με τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη βοήθειας ξεκίνησαν το ταξίδι τους συνοδεία προσευχών για να πάνε την βοήθεια στους Τουρκμένους του Μπαγίρμπουτζάκ, που δέχονται την επίθεση από μονάδες της Ρωσίας και του Άσαντ. Τα φορτηγά με την ανθρωπιστική βοήθεια που ετοιμάστηκε από τον δήμο του Οσμάγκαζί και από την  Φιλανθρωπική Ένωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας, ξεπροβοδόθηκαν με ειδική τελετή που οργανώθηκε μπροστά στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορντεκλί.
Στην ομιλία του εκεί ο δήμαρχος Μουσταφά Ντουντάρ είπε : ¨Λόγω της διαταραχθείσας τάξης στην Συρία, ο κόσμος εκεί δίνει αγώνα ύπαρξης. Τις τελευταίες μέρες στον κλοιό των πυρών βρίσκονται και οι Τουρκμένοι του Μπαγίρμπουτζάκ στην περιοχή Γιαγιλαντάγ, Είναι ανάγκη να  σβήσουμε αυτή την φωτιά στην οποία βρίσκονται οι Τουρκμένοι αδερφοί μας. Το να συμμετέχουμε στον αγώνα για την βοήθεια που παρέχεται από τις ΜΚΟ στους Τουρκμένους πολίτες μας, είναι κάτι το τιμητικό για εμάς.  Εμείς ως δήμος του Οσμάνγκαζί στηρίζουμε αυτές τις κινήσεις βοήθειας των ΜΚΟ και εργαζόμαστε για να στείλουμε πολύ περισσότερη βοήθεια στην περιοχή. Σήμερα στα ευρισκόμενα εδώ TIR υπάρχουν μακαρόνια, αλεύρι, κονσέρβες και είδη ένδυσης.  Τα υλικά αυτά θα διασφαλίσουν την επιβίωση των πολιτών στην περιοχή εκεί. Εμείς θα συνεχίσουμε την στήριξη μας ώστε οι Τουρκμένοι του Μπαγιρμπουτζάκ να μείνουν όρθιοι και η περιοχή να μην πέσει.¨


¨ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ;¨  
Ο δήμαρχος Ντουντάρ αναφέρθηκε και στο περιστατικό στο οποίο τουρκικά μαχητικά κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό που είχε παραβιάσει τα σύνορα και παρά τις προειδοποιήσεις δεν άλλαζε πορεία : ¨Σήμερα στην περιοχή εκεί κατέπεσε ένα αεροσκάφος. Στην ανακοίνωση που έγινε αναφέρεται πως το αεροσκάφος ανήκε στην Ρωσία. Το δουλειά είχε το αεροσκάφος εκεί χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ρωσία ; Ποιος ήταν ο στόχος της παραβίασης των συνόρων μας ; Η Τουρκία απάντησε αμέσως σε αυτή την παραβίαση. Και από τώρα και πέρα Η Τουρκική Δημοκρατία θα δίνει αμέσως την απάντηση σε όποιον παραβιάζει τα σύνορα μας και εποφθαλμιά τα δικαιώματα μας. Εγώ εύχομαι περαστικά στους Τουρκμένους αδερφούς μας στο Μπαγίρμπουτζάκ. Μακάρι σύντομα να σβήσει αυτή η φωτιά.
…………………
………………
http://www.milletgazetesi.gr/view.php?id=4090
26/11/2015

Previous Article

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ…

Next Article

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν