Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ομιλία στην Προύσα : “Οι μαθητές στη δυτική Θράκη χρησιμοποιούν πολλές ελληνικές λέξεις, αυτό πρέπει να το αποτρέψουμε”…

No Comments Share:

………….

Ο Αλή  Εμινλατιφ-πρόεδρος  του παραρτήματος Προύσας του BTTDD ανέφερε πως “αυτό που λογαριάζαμε πάντα ήταν τα συμφέροντα των ανθρώπων της δυτικής Θράκης και τα κέρδη τους. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε προσωπικά συμφέροντα κάποιου και δεν κάναμε διακρίσεις. Στην πατρίδα μας στηρίξαμε την Δυτική Θράκη. Μέσα σε τρία χρόνια διανύσαμε μεγάλη απόσταση. Στους στόχους μας τώρα είναι να πραγματοποιήσουμε υποσχέσεις που για λόγους που δεν εξαρτώνται από μας, δεν μπορέσαμε να πραγματώσουμε και να φτάσουμε τον σύλλογο μας σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. ”

…….
Ο δήμαρχος Μουσταφά Ντουνταρ του Οσμανγκαζι, ανέφερε πως “Οι περισσότερες λέξεις που χρησιμοποιούν οι μαθητές στη δυτική Θράκη είναι ελληνικές και αυτό πρέπει να το αποτρέψουμε. Η πίστη και η γλώσσα μας έφυγαν από τον πολιτισμό μας, οι σύλλογοι πρέπει να αναλάβουν ευθύνη”.
……
Ο Ιμπραήμ Σερίφ είπε πως κοινός παρονομαστής είναι το ισλάμ και το τζάμια, τόνισε πως αυτός ο παρονομαστής πρέπει να διατηρηθεί αγνός και κατέληξε λέγοντας ” Αυτή η σημαία δεν κατεβαίνει αυτό το εζαν δεν σωπαίνει”.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος Προύσας συστάθηκε από τα εξής ονόματα:
Αλή Εμίνλατιφ, Ραμανταν Εμινογλου, Αζίζ Αζιζογλου, Αχμέτ Σερνταρ, Μουσταφά Κιοσέ Αχμέτ, Οζκαν Αλτινκολ και Ζεκερια Οσμάν.

https://www.olay.com.tr/latif-guven-tazeledi-524461

10/2/2020

Previous Article

Μπαχτσελί-συναίτερος του Ερντογάν: Να καεί η Συρία, να μπούμε στην Δαμασκό” !!!

Next Article

Εκπρόσωπος του κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ: ¨Συριακές δυνάμεις που προσεγγίζουν τα σημεία παρατήρησης θεωρούνται πια εχθρικές δυνάμεις¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *