Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ…

No Comments Share:

Oι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης συναντήθηκαν σε οικογενειακή βραδιά στο Ντούισμπουργκ

bayrak

Στην βραδιά μετείχε και η πρώτη καταγόμενη από την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης ομοσπονδιακή βουλευτής Τζεμιλέ Γιουσούφ. Ο Μορφωτικός και Αθλητικός Σύλλογος Τούρκων Δυτικής Θράκης του Ντούισμπουργκ –μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), οργάνωσε στις 25/12/2013 οικογενειακή βραδιά. Στην παραδοσιακά πλέον οργανωμένη βραδιά μετείχαν ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου, ο Μουσταφά Κασάπ- μέλος του Δ.Σ της ABTTF και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού της Συμβουλίου Ισμάηλ Απτίογλου.

………………

Η βουλευτής Τζεμιλέ Γιουσούφ μετείχε στην βραδιά μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της, και βρέθηκε έτσι δίπλα στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.

…………………

Πρόξενος Αλατίν Τεμούρ : Όπου και να βρισκόμαστε, είμαστε δίπλα στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης !

Ο πρόξενος της Τουρκίας στο Ντίσελντορφ Αλατίν Τεμούρ, δήλωσε πως ο ίδιος προσωπικά και η μητέρα πατρίδα Τουρκία υποστηρίζει τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Ο πρόξενος ανέφερε πως επισκεπτόμενος πριν από λίγες μέρες τον σύλλογο είδε μια εικόνα ενότητας και ομοψυχίας, κάτι όπως είπε βλέπει και στην οικογενειακή βραδιά. Πρόσθεσε πως έχει μια ιδιαίτερη σημασία το γεγονός πως ένα μέλος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης η Τζεμιλέ Γιουσούφ έγινε η πρώτη Δυτικοθρακιώτισα Τουρκάλα Μουσουλμάνα που έγινε βουλευτής με το κόμμα των χριστιανοδημοκρατών και ότι η Τζεμιλέ Γιουσούφ ως μέλος μειονότητας ξέρει καλά και αντιλαμβάνεται τα θέματα των 3 εκ. Τούρκων μεταναστών που ζούνε στην Γερμανία.

Βουλευτής Τζεμιλέ Γιουσούφ : Από όποιο κόμμα και αν είναι, οι νέοι να μετάσχουν στην πολιτική !

Η βουλευτής του CDU Τζεμιλέ Γιουσούφ ανέφερε την μεγάλη της ικανοποίηση που παρευρίσκεται στην οικογενειακή βραδιά. Εξέφρασε την μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που αισθάνεται όντας η πρώτη Δυτικοθρακιώτισα Τουρκάλα και η πρώτη Τουρκάλα που εξελέγη βουλευτής με το κόμμα CDU. Η Γιουσούφ ανέφερε : Εγώ είμαι παιδί μειονότητας, η εκλογή μου ως βουλευτής έχει μεγάλη σημασία για την δυτική Θράκη. Με την εκλογή μου ως βουλευτής, η δυτική Θράκη ήρθε στην επικαιρότητα των γερμανικών ΜΜΕ¨.

………………………….

Ιστοσελίδα της ABTTF 27/12/2013

Previous Article

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΛΕΕΙ …

Next Article

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΟΣΚΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *