Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

0 σχόλια Share:

Η ¨Τάξη του νέου Κόσμου¨ περιγράφηκε στην Κομοτηνή

1f4a81fe72a2e9d740fa13d888e1cd59_XL

Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή στις 13/1/2017 εκδήλωση με θέμα ¨Τάξη του νέου Κόσμου¨  που οργανώθηκε από τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Θράκης. Εντύπωση προκάλεσαν τα λόγια του Δρ. Ερόλ Ουσέρ που μετείχε στο συνέδριο ως ομιλητής και είπε πως ¨Το πιο σημαντικό περιστατικό για τον Τραμπ είναι η Μέση Ανατολή. Η μοίρα της Μέσης Ανατολής είναι συνδεδεμένη με τις σχέσεις με την Τουρκία. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο πιο ισχυρός ηγέτης της περιοχής.¨

Στο συνέδριο μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ, ο αντιπεριφερειάρχης Οντέρ Μουμίν, ο περιφερειακός σύμβουλος Μουσταφά Κατραντζί και άλλοι επιχειρηματίες.

Ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ στην σύντομη ομιλία που έκανε ανέφερε πως σκοπός τους είναι να κάνουν δουλειές με φιλία, αγάπη και σεβασμό και ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση όλων.

Στην ομιλία που έκανε ο Δρ. Ερόλ Ουζέρ είπε πως ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της παγκόσμιας επικαιρότητας ήταν η εκλογή του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, πρόσθεσε πως ο Τραμπ εξελέγη παρά τον διαχωρισμό των μαζών, είπε πως η Κλίντον έχασε επειδή ήταν καθεστωτική και κρατική υποψήφια και σημείωσε πως άρχισε  μια ¨νέα λαϊκίστική περίοδος¨. O Oθζέρ συνέχισε λέγοντας: ¨Οι ΗΠΑ είναι ένα συστημικό κράτος. Δεν θα είναι εύκολο για τον Τραμπ να πετύχει. Όποιος και αν είναι πρόεδρος τα σχέδια δεν αλλάζουν. Τα άτομα αλλάζουν αλλά το σύστημα παραμένει. Το πιο σημαντικό γεγονός για τον Τραμπ είναι η Μέση Ανατολή. Η μοίρα της Μέσης ανατολής συνδέεται με τις σχέσεις με την Τουρκία. Οι σχέσεις με την Τουρκία θα καταστούν ισχυρές. Καθώς ο κύριος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο πιο ισχυρός ηγέτης της περιοχής θα δοθεί βαρύτητα στις σχέσεις μαζί του.

…………………

Εσείς εδώ περιγράψτε στους Τούρκους επιχειρηματίες τις δυνατότητες  που υπάρχουν εδώ. Για παράδειγμα μπορεί να ιδρυθεί εδώ ένα κέντρο logistic. Είναι ανάγκη να γίνουν επενδύσεις στην βιομηχανία και να διασφαλιστεί απασχόληση. Είναι ανάγκη να πάψουμε να ζηλεύουμε ο ένας τον άλλο. Σήμερα εγώ στην Κομοτηνή ήπια έναν καφέ, πλέον από τώρα και μετά θα σας θυμάμαι όλους για 40 χρόνια¨.

Το συνέδριο έληξε με ερωτήσεις και απαντήσεις.

http://rodopruzgari.com/item/6474-%E2%80%9Cyeni-d%C3%BCnya-d%C3%BCzeni%E2%80%9D-g%C3%BCm%C3%BClcine%E2%80%99de-anlat%C4%B1ld%C4%B1.html

13/1/2017

Previous Article

ANTE KAI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Next Article

Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΡ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

et, Curabitur quis, efficitur. lectus mi, dolor leo