Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανακοίνωση της τουρκόψυχης ¨Συμβουλευτικής Επιτροπής¨- Πάντα στην κατεύθυνση των συμφερόντων της Τουρκίας…

No Comments Share:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά την συνεδρίαση των δημάρχων ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που έγινε με τηλεδιάσκεψη, δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν. Έστω κι αν ένα τμήμα από αυτές τις αποφάσεις αντιμετωπίζονται θετικά από την πλευρά μας κάποιες άλλες αποφάσεις πάρθηκαν δίπλα με διπλά κριτήρια. Όπως έχουν ανακοινώσει και τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι μέλη μας, για χάρη της επίτευξης της απόλυτης σταθερότητας και για να μπορέσει να υπάρξει βελτίωση, πρέπει οι επιπτώσεις από τις αποφάσεις να αναγνωσθούν προσεκτικά. Έτσι δεν μπορεί να γίνει κατανοητή η διαφορά του πώς είχαμε ενώ επιτρέπεται στους Βούλγαρους πολίτες να περάσουν σήμερα από την συνοριακή πύλη στις Σέρρες, απαγορεύεται στους Βούλγαρους πολίτες να περάσουν από τη συνοριακή πύλη της Νυμφαίας.
Επίσης σε τι αποσκοπεί η διατήρηση των κλειστών συνοριακών πυλών για τους πολίτες που θέλουν να έρθουν από την Τουρκία, όπως και οι απαγορεύσεις προς τους πολίτες που επιθυμούν να περάσουν στην Τουρκία; Eλπίζουμε οι ελληνικές αρχές όπως συνέβη και στις άλλες συνοριακές πύλες της χώρας μας, διασφαλίζοντας τις ίδιες ευκαιρίες στις συνοριακές πύλες της περιοχής μας, να πάρουν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και να επιτρέψουν τα ελεγχόμενα περάσματα. Είμαστε της άποψης πως η απαγόρευση εισόδου-εξόδου από την προς το παρόν ανοιχτή σήμερα πύλη των Κήπων, θα επηρεάσει άκρως αρνητικά την περιοχή μας. Επίσης κατά τον ίδιο τρόπο ευχόμαστε αφού παρθούν τα απαραίτητα μέτρα να ανοίξει και για τα περάσματα η συνοριακή πύλη Νυμφαίας-Μακάζας. Ζητάμε από τους κυβερνώντες να αλλάξουν επειγόντως τις σκέψεις που έχουν αρνητικές επιδράσεις στην περιοχή μας.

10/7/2020

Σχ. : Καταρχήν όσοι Έλληνες πολίτες θέλουν να πάνε στην Τουρκιά, (δυστυχώς..) από τις 15/6 και μετά είναι ελεύθεροι και χωρίς κανένα περιορισμό. Και μάλιστα χωρίς έλεγχο κατά την είσοδο τους στην Ελλάδα…Μάλλον δεν τα ξέρουν καλά στην Συμβουλευτική.

Διακρίνουμε επίσης μια ανησυχία για το ότι δεν μπορούν να έρθουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα. Γιατί άραγε ; 

Να σημειώσουμε πως οι ανακοινώσεις αυτού του άτυπου οργάνου, στο οποίο μετέχουν οι μειονοτικοί δήμαρχοι και οι ψευτομουφτήδες, είναι ΠΑΝΤΟΤΕ στην κατεύθυνση των συμφερόντων της Τουρκίας.

Previous Article

Εκπρόσωπος δυνάμεων Χαφτάρ: “Κατά τις επόμενες ώρες θα γίνουμε μάρτυρες μιας μεγάλης μάχης”

Next Article

Αντικατάσταση αεράμυνας στην βάση που χτυπήθηκε στην Λιβύη, αλλά με αντίκτυπο στην αεράμυνα της Τουρκίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *