Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήμος Κομοτηνής: Λεφτά υπάρχουν (για αδέσποτους σκύλους και δεσποζόμενους συμβούλους)

0 σχόλια Share:

 

Στην αποψινή (25-11-19) μάλλον διαδικαστική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, όπου τα μισά θέματα ήταν ορισμοί ΔΣ στις δημοτικές επιχειρήσεις και επιτροπές, δύο μόνο σημεία κέντρισαν το ενδιαφέρον μας.
Το πρώτο ήταν για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ “ΝΕΣΤΩΡ ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ” Α.Ε. Λες και δεν γράψαμε τίποτε τόσο καιρό, χωρίς καμμία απάντηση σε όσες τεκμηριωμένες αντιρρήσεις διατυπώσαμε, η διοίκηση προχώρησε στον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου και …πάμε παρακάτω. Φυσικά καταψηφίσαμε ως “Σπάρτακος” λέγοντας και πάλι πως πρόκειται για απολύτως άχρηστη/αναποτελεσματική επιχείρηση, που διατηρείται μόνο για το βόλεμα ορισμένων, μάλιστα συμφώνησε με το σκεπτικό μας και ο πρώην δήμαρχος Τάσος Βαβατσικλής, ο δε Λεβέντης της Λαϊκής Συσπείρωσης απείχε.

Το δεύτερο ήταν το θέμα της δημόσιας σύμβασης για την ανάδειξη αναδόχου της “παροχής υπηρεσιών περισυλλογής, ημερήσιας φροντίδας και επανένταξης αδέσποτων” για το 2020. Το καταψηφίσαμε όχι μόνο γιατί ρίχνονται στον πίθο των Δαναΐδων κάπου 130.000 ευρώ – χώρια τροφές, φάρμακα και κτηνίατρος, έ; – ώστε να ζούμε τελικά αυτόν τον εφιάλτη στην πόλη, αλλά και για έναν ακόμα λόγο: ο ανάδοχος θα μεταφέρει και αδέσποτα στη Θεσσαλονίκη σε ιδιωτική κλινική κτηνιάτρου! Έχουμε δηλαδή απολύτως τρελλαθεί, όσα κάνει για το κατοικίδιό του κάποιος (εύπορος) που συνδέεται μαζί του επί χρόνια, θα το κάνει ο Δήμος με τα λεφτά μας για κάθε αδέσποτο που η κατάστασή του εδώ δεν αντιμετωπίζεται! Μάλιστα ρωτήσαμε γιατί νά σταματάμε στη Θεσσαλονίκη και να μην ψάχνουμε κάποια θεραπεία και στο ….εξωτερικό; Να υποθέσουμε ότι ο δήμος έχει λεφτά πολλά και δεν ξέρει τι να τα κάνει; Δεν είδαμε όμως να προσφέρει χρήματα για τον ίδιο σκοπό σε δημότες του, που είναι και …άνθρωποι (για όσους καταλαβαίνουν την διαφορά).

Σπάρτακος-Παραταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής.

Σχ. : Να συμπληρώσουμε πως γνωρίζουμε στην Κομοτηνή οικογένειες,  οι οποίες δυσκολεύονται πάρα πολύ οικονομικά , για να μεταβούν στην Αλεξανδρούπολη π.χ  για να ελέγξουν τον βηματοδότη τους ή για τη χημειοθεραπεία που χρειάζονται. Αυτούς δεν θα έπρεπε να τους βοηθήσει ο δήμος;

Η τα σκυλιά έχουν μεγαλύτερη αξία ;

Previous Article

Πρεσβευτής τουρκικών συμφερόντων (για πολλοστή φορά) ο σύλλογος που επισκέπτονται Έλληνες της τοπικής αυτοδιοίκησης…

Next Article

Προχωρά ακόμη περισσότερο η συνεργασία Τουρκίας-Ρωσίας για τους S-400

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *