Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ…..

No Comments Share:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Νομαρχιακή Οργάνωση ΡΟΔΟΠΗΣ 

Κομοτηνή, 07 Ιανουαρίου 2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με τον πρόεδρο της ΔΗ.ΜΑΡ. Φώτη Κουβέλη και τον γραμματέα της Κ.Ε. Σπύρο Λυκούδη συναντήθηκαν την Δευτέρα το πρωί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές του Ιουνίου στο νομό Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ και το μέλος της Π.Ε. ΑΜ-Θ, Δάμων Δαμιανός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια γενικότερη ανασκόπηση και ενημέρωση για τα θέματα που προώθησε η Νομαρχιακή Οργάνωση Ροδόπης κατά το 2012 και τέθηκαν οι πολιτικές προτεραιότητες για τη νέα χρονιά σε συνεργασία και με την γραμματεία της Κ.Ο., μεταξύ των οποίων ήταν και ο προγραμματισμός καθώς και το περιεχόμενο της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος στην περιοχή το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια οι δύο εκπρόσωποι της Ν.Ο. Ροδόπης, είχαν συνάντηση εργασίας με τις βουλευτές της ΔΗ.ΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση και Μαρία Γιαννακάκη, παρουσία του υπευθύνου διεθνών σχέσεων, Γεράσιμου Γεωργάτου και του μέλους της Ε.Ε., Χρήστου Μαυροκεφαλίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, μεταφέρθηκε μεταξύ των άλλων και η ομόφωνη απόφαση των Ν.Ο. Ξάνθης και Ροδόπης για την απόρριψη εκ μέρους της ΔΗΜ.ΑΡ., της τροπολογίας που έχει ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, περί του διορισμού Ιεροδιδασκάλων σε Ιερά Τεμένη ή δημόσια σχολεία για την διδασκαλία του Κορανίου σε μουσουλμάνους μαθητές στους νομούς της Θράκης

Εφ.Τρακιανίν Σεσί  7/1/2012

Σχ : Μπράβο στην ΔΗΜΑΡ !  Συμφωνεί σε όλα με τον Τούρκο πρόξενο ! Aferin !…..

Previous Article

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Next Article

ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΡΙΚΑΜΙΣ –ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *