Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

0 σχόλια Share:

Επίσκεψη από την ΔΗΜ.ΑΡ. στην ΠΕΚΕΜ

 

Μέλη της ΔΗΜ.ΑΡ. Ροδόπης , στις 27 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη, επισκέφτηκαν την ΠΕΚΕΜ. Τον υποψήφιο βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ και τον πρόεδρο της νομαρχιακής οργάνωσης Δάμωνα Δαμιανό υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά, ο αντιπρόεδρος Τζαφέρ Χαφίζ Μεχμέτ, τα μέλη του Δ.Σ. Αλή Εμίν και Γκιουλάι Μεχμέτ και η Γενική Διευθύντρια Περβίν Χαϊρουλλάχ.

Ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη των στελεχών της ΔΗΜ.ΑΡ. Ευχαρίστησε για αυτό τον λόγο τα μέλη της ΔΗΜ.ΑΡ. και τόνισε πως η ΠΕΚΕΜ επιθυμεί να συνεργαστεί με όλους τους φορείς της μειονότητας και της πλειονότητας, για το ξεπέρασμα των εμποδίων της μειονοτικής εκπαίδευσης στην Δυτική Θράκη

Κατά την συνάντηση που διεξήχθη σε ένα περιβάλλον ειλικρίνειας, τα μέλη της ΔΗΜ.ΑΡ. ανακοίνωσαν τις σχετικές με τα μειονοτικά θέματα πολιτικές τους, καθώς και τα μελλοντικά τους σχέδια. Παράλληλα αναφέρθηκε πως ένας από τους βασικούς σκοπούς ίδρυσης της ΔΗΜ.ΑΡ, ήταν και ο αμοιβαίος διάλογος γύρω από το θέμα της μειονοτικής εκπαίδευσης.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 28/2/2013

Previous Article

TΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ; ….

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΛΝΤΙΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΤΗΣ ΚΚΤC

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!