Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΑΛΕΒΙΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑ !

No Comments Share:

 

Ολοκληρώθηκε το πανηγύρι του Χίλια και οι Παλαιστικοί Αγώνες

Ολοκληρώθηκε το ιστορικό πανηγύρι του Χίλια και οι Αγώνες Πάλης με Λάδι που οργανώνονται ετησίως.

Ο Τεκκές του Σαγίντ Αλή Σουλτάν που ένας από τους πιο παλιούς και ριζωμένους φορείς της Δυτικής Θράκης, οργάνωσε στις 3,4 και 5 Αυγούστου στο οροπέδιο του Χίλια, τους Αγώνες Πάλης με Λάδι του Χίλια.

Αγάς στους φετινούς αγώνες πάλης με λάδι του Χίλια ήταν ο Χουσείν Μπακάλ από το χωριό Ρούσα. Σους αγώνες πάλης με λάδι υπήρξε πυκνή συμμετοχή , ενώ παρόντες ήταν και μουσαφίρηδες από το εξωτερικό.

Στις Εκδηλώσεις Τιμής του Σαγίντ Αλή Σουλτάν  και Αγώνες Πάλης με Λάδι, αρχιπαλαιστής αναδείχθηκε ο Νιγιαζί Ιμπίς από την Κομοτηνή. 2ος βγήκε ο Μουχάμεντ Βεϊσελί και 3ος ο Ισμετ Καραμπουλούτ από την Κωνσταντινούπολη

 

http://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/15191-2018-secek-yaylasi-ve-guresleri-tamamlandi.html

6/8/2018

Σχ: Να σημειώσουμε εδώ πως αξίζει ένα μπράβο στους Αλεβίτες-Μπεκτασήδες αλλά και Σουνίτες της περιοχής εκεί που δεν ανέχθηκαν το ¨καπέλωμα¨ από το τουρκικό προξενείο που απαιτούσε την υποταγή και την αφομοίωση τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι φασίστες της Τουρκίας είναι ότι μπορεί κάποιος να είναι μουσουλμάνος ή ακόμη και Τούρκος μουσουλμάνος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι και τζουτζές της Άγκυρας. Εδώ λοιπόν οι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες    αντιστάθηκαν και πέτυχαν !  Εύγε !

Να συγχαρούμε επίσης τους βουλευτές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν τους ανθρώπους και την παράδοση που διατηρούνε.

Να σημειώσουμε πως ως τώρα στις 12:00, από τις τουρκόφωνες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Θράκης,  μόνο η ιστοσελίδα του Αζινλίκτσα έχει γράψει για το γεγονός αυτό. Οι άλλες ιστοσελίδες προφανώς δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν το  τουρικό προξενείο…

Previous Article

Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΖΟΥΤΖΕΔΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ….

Next Article

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΑΝΣΟΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *