Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥ ΕΙΠΑΣ…

2 Comments Share:

Εφ. Τράκιανιν Σεσί 22-9-2011

Οι νταβατζήδες (αζέρικα) λένε πως είναι μειονοτικός τύπος. Τότε η πιο παλιά εφημερίδα της μειονότητας η Τράκιανιν Σεσί μήπως είναι έξω από την μειονότητα ;

13 μειονοτικά ΜΜΕ που βγαίνουν στην Δυτική Θράκη και όπως θα φαίνεται παρακάτω καθοδηγούνται μαζικά, άρχισαν καμπάνια δενδροφύτευσης.

Δικαίωμα τους. Την άρχισαν…Πρώτα όμως ας βάλουν ένα δέντρο μπροστά στα σπίτια τους. Καθώς όμως αυτοί οι νταβατζήδες είναι πλήρως κατευθυνόμενοι, θεώρησαν πως μόνο οι ίδιοι είναι μειονοτικός τύπος και μας πρόσβαλουν βαρύτατα μη συγκαταλέγοντας στον μειονοτικό τύπο την πιο παλιά εφημερίδα της μειονότητας την Τράκιανιν Σεσί που έχει ένα παρελθόν 31 ετών.

Εμείς λοιπόν τους λέμε ότι…Εσείς δεν είστε μειονοτικός τύπος…Είστε η φωνή των αφεντικών σας…Εσείς είστε μασκαράδες που δεν έχετε σε πρώτο πλάνο τα συμφέροντα της μειονότητας αλλά τα δικά σας συμφέροντα. Για να γίνετε μειονοτικός τύπος πρέπει να φάτε πολλααααά ψωμιά ακόμη.

Και σχετικά με την καμπάνια σας…Σταματήστε να ξεγελάτε και ενδιαφερθείτε για τα ζωτικά θέματα της μειονότητας. Άραγε όταν είναι γνωστές οι μεταξύ σας βρισιές και προσβολές σαν τον σκύλο με τη γάτα, ποια είναι η δύναμη που σας ένωσε και σας υποχρέωσε να κινηθείτε από κοινού σε αυτήν την λαϊκίστικη καμπάνια…

Αυτοί οι ρεζίληδες νταβατζήδες, οι τσαρλατάνοι που πούλησαν την ψυχή τους, δεν δέχονται καν την ύπαρξη της εφημερίδας μας. Δεν μπορούνε. Με βάση τους ισχυρισμούς τους στην Δυτική Θράκη δήθεν υπάρχουν 13 συνολικά μειονοτικά ΜΜΕ.

Previous Article

¨ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ 50% ;¨

Next Article

ΚΥΝΗΓΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *