Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΤΕΝΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΑΚΙΝΤΖΗ

No Comments Share:

Πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζή  και Γιορτή  της Δημοκρατίας

asasw

…………….

Η 92η χρονιά από την ανακήρυξη της Τουρκικής Δημοκρατίας¨δήθεν ¨γιορτάστηκε¨ στην Δυτική Θράκη

Λέω δήθεν διότι η δεξίωση που οργανώθηκε από το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, σφραγίστηκε από την εφαρμογή της ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ.

Οι δύο πιο παλιές εφημερίδες της μειονότητας η Τρακιανίν Σεσί και η Μπατί Τράκια Εξπρές δεν κλήθηκαν στην δεξίωση, ενώ η συμμετοχή σε αυτήν ήταν παρατηρήθηκε πως ήταν μειωμένη. Δεκάδες επιστήμονες δεν προσκλήθηκαν στην δεξίωση, ενώ ο Αλή Ριζά Ακιντζή που σε λίγες μέρες αποχαιρετά την δυτική Θράκη και ήταν ο πρόξενος με την μικρότερη θητεία στο προξενείο της Κομοτηνής, δυστυχώς κατά την 12μηνη θητεία του ασχολήθηκε με το να μάθει τρόπους στα μέλη της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Δείτε το τουίτ που είχε αναρτήσει στις 29/10/2014 ο προηγούμενος πρόξενος ο Ιλχάν Σενέρ :

aa

Ο ένας είναι πρόξενος που τους καλεί όλους ανεξαιρέτως στην Γιορτή της Δημοκρατίας και ο άλλος ο κομπλεξικός Αλή Ριζά Ακιντζή νομίζοντας πως η Γιορτή της Δημοκρατίας είναι το πάρτι γενεθλίων του, ¨γιορτάζει¨ την Γιορτή της Δημοκρατίας εφαρμόζοντας την πρακτική της ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ.

Αυτοί που έστειλαν τον Ακιντζή στην δυτική Θράκη, τον έστειλαν για να ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ τους Δυτικοθρακιώτες.

Ενώ αυτός ασχολήθηκε με το να μάθει τρόπους στους Δυτικοθρακιώτες. Η Άγκυρα που είδε πως εξέλαβε λανθασμένα τις εντολές της και ότι θα προκαλέσει περισσότερο βλάβη παρά όφελος στην Δυτική Θράκη, ακόμη από τον τέταρτο μήνα της θητείας του εδώ, πάτησε το κουμπί της απομάκρυνσης του. Με διάταγμα που υπογράφηκε τον Ιούνιο, οριστικοποιήθηκε η μετάθεση του από την Κομοτηνή στην Σόφια.

Ο Αλή Ριζά Ακιντζή που κατά τις επόμενες 10-15 μέρες θα αποχωρήσει από την Δυτική Θράκη, μέχρι την τελευταία στιγμή συνέχισε να λειτουργεί διασπαστικά και με διχόνοια.
Και δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά είπε συκοφαντίες και ψέματα.  Τα άτομα που συκοφάντησε του ζήτησαν ραντεβού για να απολογηθεί για αυτές τις συκοφαντίες.  Όπως υποθέτετε φοβήθηκε και απέφυγε να δώσει ραντεβού. Για να τελειώσει τις δουλειές του με τα άτομα με τα οποία κόλλησε το κεφάλι του, τους απείλησε με το μέλλον των παιδιών τους.

Όλους όσους είχαν καλές σχέσεις με τον προηγούμενο πρόξενο που ήταν φίλος με όλους τους έβαλε στην μαύρη λίστα (πλην των Μέτε και Ζεϊμπέκ).

Τον πρώην βουλευτή Αχμέτ Φαίκογλου κατά τον εορτασμό του Μπαϊραμιού τον έδιωξε από την γιορτή.
…………..

…………..

Η προσευχή μας προς τον Αλλάχ μας… Η Άγκυρα να μην μας στείλει ξανά πρόξενο σαν τον Αλή Ριζά Ακιντζή.
Αμπντουλχαλίλ Ντεντέ

Εφ.Τρακιανίν Σεσί   29/10/2015

Previous Article

ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΙ (ΨΗΦΟΥΣ) ΤΟΥ ΑΚΡ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *