Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΦΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ…

No Comments Share:

Στήριξη από τον BTAYTD στην καμπάνια ¨Τείνε χείρα βοηθείας¨

yardim 1

Ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) στις 27/7/2013 επισκέφτηκαν τα γραφεία του DEB Ξάνθης.

Την επιτροπή που αποτελούνταν από τον πρόεδρο του BTAYTD Μεχμέτ Εμίν, την αντιπρόεδρος Οζλέμ Νιγιαζίογλου και το μέλος του Δ.Σ. Σερκάν Μπεκίρ, την υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος των γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και τοπικά κομματικά στελέχη.

Ο Μεχμέτ Εμίν συνεχάρη την ηγεσία του DEB Ξάνθης για την καμπάνια με τίτλο ¨Τείνε χείρα βοηθείας¨ που άρχισαν και ανέφερε τα εξής : ¨ Καταρχήν συγχαίρω την κομματική οργάνωση του DEB-Ξάνθης για αυτή την ωραία καμπάνια. Ξέρουμε πως λόγω της οικονομικής κρίσης στην πατρίδα μας, έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό οι οικογένειες που έχουν ανάγκη. Αυτού του είδους οι καμπάνιες που δίνουν έστω μια ανάσα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη για βοήθεια, έχουν μεγάλη σημασία. Εμείς λοιπόν ως ηγεσία του BTAYTD επισκεφτήκαμε την κομματική οργάνωση Ξάνθης με σκοπό να συμβάλλουμε σε αυτή την καμπάνια. Για μια ακόμη φορά συγχαίρω εγκάρδια όλους όσους μόχθησαν για αυτήν¨.

Μετά από τον πρόεδρο της ΒΤΑΥΤD, πήρε τον λόγο και ευχαριστώντας την διοίκηση του ΒΤΑΥΤD για την επίσκεψη τους, ανέφερε τα εξής : ¨Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους διοικούντες του ΒΤΑΥΤD για την επίσκεψη τους και την συμβολή τους στην καμπάνια μας. Ως κομματική οργάνωση Ξάνθης του DEB, στα πλαίσια της καμπάνιας που αρχίσαμε με αφορμή το Ραμαζάνι, μέχρι σήμερα βοήθεια έφτασε σε πάνω από 200 οικογένειες. Το νούμερο αυτό καθημερινά αυξάνει. Πραγματικά μας χαροποίησε η βοήθεια και η στήριξη που παρείχε ο κόσμος μας σε αυτή την καμπάνια. Αντιληφθήκαμε πιο ξεκάθαρα πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλο τον κόσμο μας, καθώς με αυτή την βοήθεια πολλές οικογένειες πήραν μια έστω ανάσα. Η καμπάνια μας θα συνεχιστεί κατά το Ραμαζάνι και θα φτάσουμε σε αρκετές ακόμη οικογένειες. Εξ ονόματος του κόμματος DEB για μια ακόμη φορά ευχαριστώ την ηγεσία του BTAYTD για την στήριξη τους στην καμπάνια μας.¨

Εφ. Μπιρλίκ 30/7/2013

Previous Article

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ

Next Article

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΑΛΗ ΠΕΝΤΖΑΛ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *