Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η πρόεδρος του τουρκόψυχου DEB μας εγκαλεί για την ποιότητα της δημοκρατίας μας….

0 σχόλια Share:

Πρόεδρος του κόμματος DEB: Πρέπει πλέον να τερματιστεί η συνήθεια της επιβολής ταυτότητας στη μειονότητα μας
……
Η Πρόεδρος του κόμματος DEB Τσιντεμ Ασαφογλου σχολίασε στην εφημερίδα Γκιουντέμ τις δηλώσεις του ΠτΔ Παυλόπουλου σχετικά με την ταυτότητα της μειονότητας : “Ο κ. ΠτΔ Παυλόπουλος επισκέφθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα την περιοχή μας. Και στις δύο επισκέψεις έκανε παρόμοιες δηλώσεις. Πρέπει να τερματιστεί η συνήθεια της άρνησης με κάθε ευκαιρία της εθνικής ταυτότητας της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και της επιβολής στην κοινότητα μας μιας ταυτότητας. Δεν πρέπει να ξεχνιέται ότι η πολιτική της επιβολής ταυτότητας στην ενότητα μας είναι αντίθετη με τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα ” και πρόσθεσε πως η συμπεριφορά και η στάση της μειονότητας αυτό το θέμα είναι πολύ ξεκάθαρη.
Η Γενική Πρόεδρος του DEB ανέφερε πως ο ΠτΔ Παυλόπουλος δεν αρκέστηκε στο να αρνηθεί την εθνική ταυτότητα της μειονότητας, αλλά μιλώντας για “Έλληνες μουσουλμάνους” φύτεψε μία ταυτότητα και συνέχισε λέγοντας: “Ο κ.ΠτΔ αρνείται την εθνική μας ταυτότητα. Και μάλιστα δεν αρκείται σε αυτό αλλά επιβάλλει κατά το δοκούν μία ταυτότητα. Προσπαθεί αυτό να το επιβάλει. Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε αυτή την κατάσταση. Η μειονότητα σχετικά με το θέμα του ποια είναι η ταυτότητα της, εδώ και αρκετά χρόνια έχει δώσει την απάντησή της. Και σε κάθε περίπτωση αυτό το επαναλαμβάνει. Όλοι πρέπει να ξέρουν το εξής. Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης θα εναντιωθεί στις πολιτικές άρνηση της ταυτότητας της και στις πρακτικές αυτές. Ο συντομότερος δυνατός τερματισμός αυτής της πολιτικής άρνησης θα αποτελέσει ένα σωστό και επωφελές βήμα για τη δημοκρατία της Ελλάδας”.

https://gundemgazetesi.com/haber/detay/6596?fbclid=IwAR2l9xFrz1O1YbYSpNuUwRgG4fNXXCyeKw_k1z0x9fCxl4aBh30lFa_JN3g

20/2/2020

Σχ. Τι ωραία λόγια μας λέει η κυρία πρόεδρος. Αλήθεια αφού αγαπάνε τόσο πολύ την μητέρα πατρίδα τους, τι έχουν να μας πουν άραγε για την ποιότητα της δημοκρατίας εκεί; Τι έχουν να πουν για τους χιλιάδες πολιτικούς κρατούμενους; Ή για τους δεκάδες αν όχι εκατοντάδες εργαζόμενους στον τύπο που είναι στις φυλακές του Ερντογάν; Άραγε η κυρία πρόεδρος του κόμματος αυτού, πως χαρακτηρίζει την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 74 ;

Μήπως τη χαρακτηρίζει ως “ειρηνευτική επιχείρηση “όπως κάνουν τα αφεντικά της; …

Previous Article

¨Πάντα έτοιμοι¨ δηλώνουν οι διοικητές των τουρκικών στρατιωτικών μονάδων στην Ιντλίμπ…

Next Article

Συριακές αεροπορικές δυνάμεις ¨σαρώνουν¨ τους τζουτζέδες των Τούρκων- βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *