Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η πρέσβης της Σουηδίας επισκέφτηκε το κόμμα της Άγκυρας στην Θράκη…

No Comments Share:

Η πρέσβης της Σουηδίας Σαρλότ Σαμμελιν επισκέφτηκε το κόμμα DEB

Η Σαρλότ Σαμμελιν- πρέσβυς της Σουηδίας στην Αθήνα, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του κόμματος και συναντήθηκε με την ηγεσία του.

Η Σουηδέζα πρέσβης Σαμμελιν, έγινε δεκτή στα κεντρικά γραφεία του DEB από την πρόεδρο Τσιντεμ Ασαφογλου, από τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος για τις ευρωεκλογές και αντιπρόεδρο του κόμματος Οζαν  Αχμετογλου, από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Φατίχ Χουσεΐν, την Γ.Γ. Γεσιμ Χασαν και τα μέλη της κεντρικής επιτροπής Μερβε Αλή, Ελίφ Μουσταφά και Αλή Αλινταγι Χουσεΐν.

Στην συνάντηση δόθηκε ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες του κόμματος DEB και περιγράφηκαν τα θέματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Στην συνάντηση εξετάστηκαν θέματα που αφορούν τη μειονότητα όπως και οι σχετικές με την μειονότητα εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος. Οι αξιωματούχοι του κόμματος αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στα οικονομικά προβλήματα και ενημέρωσαν σχετικά με τις επενδυτικές δυνατότητες που υπάρχουν στην περιοχή. Οι διοικούντες του κόμματος ανέφεραν πως η περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι μία περιοχή που μπορεί να αξιοποιηθεί στον τομέα της γεωργίας, του τουρισμού όπως και σε άλλα πεδία και αντάλλαξαν αμοιβαία απόψεις με την Σουηδέζα πρέσβη.
Στο τέλος της συνάντησης η ηγεσία του κόμματος DEB ευχαρίστησε την πρέσβη της Σουηδίας Σάρλοτ Σαμμελιν για την επίσκεψή της.

Κόμμα DEB
FACEBOOK  27/9/2019

Previous Article

Υπακούοντας στις “κόκκινες” οδηγίες…

Next Article

Υπουργός Κουμουτσάκος : ¨Δώστε κι άλλα χρήματα στην Τουρκία¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *