Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

No Comments Share:

Νέοι τίμησαν την Γενική Πρόεδρο του DEB Ασάφογλου

Δυτικοθρακιώτες νέοι που σπουδάζουν στην Ραιδεστό (Tekirdag) στις 8/2/2019 επισκέφτηκαν το κόμμα DEB

Σχετικά με την επίσκεψη αυτή έγινε η εξής ανακοίνωση:

¨Αθλητές νέοι που επί δύο έτη μετέχουν στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνεται στην μητέρα πατρίδα-Τουρκική Δημοκρατία και βγαίνουν πρωταθλητές, φέτος το κύπελλο του πρωταθλήματος που κέρδισαν το έδωσαν στην νεοεκλεγείσα πρόεδρο του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου και στο κόμμα DEB.

Πριν από την απόδοση του κυπέλλου, οι πετυχημένοι νέοι και η ομάδα του DEB, είχαν μια θερμή συζήτηση σχετικά με τις δυσκολίες που βίωσαν στην πορεία τους προς το πρωτάθλημα, όπως και τα μελλοντικά τους σχέδια. Η Γενική Πρόεδρος του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου, ανέφερε πως αισθάνεται υπερήφανη για την επιτυχία αυτή των νέων και είπε πως είναι πάντοτε έτοιμη να τους στηρίξει. Επίσης ευχαρίστησε που χάρισαν το κύπελλο στο κόμμα μας.

…………………

https://www.burasibatitrakya.com/haberler/24916-gen%C3%A7ler-deb-partisi-genel-ba%C5%9Fkan%C4%B1-asafo%C4%9Flu%E2%80%99nu-onurland%C4%B1rd%C4%B1.html

14/2/2019

Σχ: Όταν κάποιος σπουδάζει στην Τουρκία, ανά πάσα στιγμή είναι επί ξύλου κρεμάμενος. Δηλαδή αν για οποιοδήποτε λόγο η Τουρκία κρίνει πως ο τάδε φοιτητής ¨παραστράτησε¨ ή ακόμη πως ο πατέρας του στην ελληνική Θράκη ¨παραστράτησε¨, τότε αμέσως του διακόπτουν τις σπουδές και τον στέλνουν πίσω στην Ελλάδα πακέτο. Αυτά δεν είναι υποθέσεις. Αυτά έχουν γίνει, ιδιαίτερα μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος. Διότι η Τουρκία δεν ανέχεται να ¨σηκώνουν κεφάλι¨, όποιος κάνει το ¨λάθος¨ π.χ. να αντιταχθεί στην πολιτική της, πληρώνει και το τίμημα. 

Για αυτούς τους λόγους θα πρέπει στόχος της ελληνικής πολιτείας να είναι να μην προτιμάνε οι νέοι να σπουδάζουν εκεί.

Και τρόποι για αυτό υπάρχουν.

Θέληση υπάρχει;  

Previous Article

ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ, ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ…

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *