Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΘΡΑΚΗΣ

1 Comment Share:

Μέλη του νέου Δ.Σ. του κόμματος DEB επισκέφτηκαν  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 1/2/2019 η Γενική Πρόεδρος του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου και μέλη του Δ.Σ., πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές επισκέψεις στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά και στον βουλευτή Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ.

Στην πρώτη επίσκεψη που έγινε πρωινές ώρες στην Κομοτηνή, τα μέλη του Δ.Σ. του κόμματος DEB, τα υποδέχθηκαν οι βουλευτές Αϊχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά. Οι βουλευτές ευχήθηκαν στην πρόεδρο Τσιντέμ Ασάφογλου και στο Δ.Σ. να έχουν επιτυχίες στις εργασίες τους και ανέφεραν πως πάντοτε επιθυμούν τον διάλογο μαζί τους.

Αργότερα πραγματοποίησαν μια εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ξάνθη, στο γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, όπου διεξήχθη μια θερμή συνομιλία. Όπως και οι άλλοι βουλευτές, έτσι και ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ευχήθηκαν στην Πρόεδρο Τσιντέμ Ασάφογλου και στην ηγεσία του κόμματος, να έχουν επιτυχίες στις εργασίες τους

Ως κόμμα DEB ευχαριστούμε για την θερμή τους υποδοχή, τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ, Μουσταφά Μουσταφά και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και για μια ακόμη φορά επιθυμούμε να εκφράσουμε την αποφασιστικότητα μας στο να κάνουμε βήματα,  ισότιμες προσεγγίσεις.  ώστε με αμερόληπτο  τρόπο να αναπτύξουμε κουλτούρα συναίνεσης και σχέσεις φιλίας.

Κόμμα DEB

http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5756

6/2/2019

Σχ: Εμείς αναρωτιόμαστε στις επικείμενες εκλογές αυτοί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο θερμά θα υποστηρίξουν το κόμμα τους; Το λέμε διότι το DEB θα κατέβει στις ευρωεκλογές….

Ομολογουμένως πάντως σκληρή η δουλειά των βουλευτών… Να κάθεσαι και επί πόση ώρα να ακούς πράγματα που τα γνωρίζεις, καθώς όλοι έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείο Εξωτερικών…

Διότι ως γνωστό το DEB, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ δεν αφίσταται των επίσημων απόψεων της Τουρκίας….

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΑΦΡΙΝ

Next Article

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΤΕΣΤΙΤΖΙ: ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Θα σπάσω κούπες για τα λόγια που ‘πες
    Και ποτηράκια για τα πικρά λογάκια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *