Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ DEB ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

0 σχόλια Share:

 

 

Ο Γενικός μας Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχε στην γενική συνέλευση της EFA και περιέγραψε τα θέματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης

Ο Γενικός  Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, μετείχε στην διεξαχθείσα στην Γερμανία, γενική συνέλευση της EFA που εκπροσωπείται στο ευρωκοινοβούλιο και στην οποία μέλος είναι και το DEB.

Η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας (EFA) πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Απριλίου στην Γερμανία. Τον πρόεδρο Τσαβούς τον συνόδεψαν εκεί, ο σύμβουλος Μπαχρί Μπέλτσο και ο Αλή Χουσεΐν-μέλος της Ομάδας Δημοσίων Σχέσεων του κόμματος.

Ο Γενικός μας Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, στην δεύτερη μέρα της γενικής συνέλευσης, πήρε τον λόγο για να παρουσιάσει την έκθεση του DEB σχετικά με την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Στην αρχή της ομιλίας του ο Αλή Τσαβούς χαιρέτισε τους συνέδρους της EFA. Ακολούθως περιέγραψε τον αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων που δίνει επί 37 έτη στην Ελλάδα-χώρα μέλος της Ε.Ε., είπε πως πριν από περίπου έναν αιώνα αφεθήκαμε ως μειονότητα στην Ελλάδα, αλλά ότι παρά το ότι τα δικαιώματα καθορίστηκαν από την συνθήκη της Λωζάννης, τα περισσότερα εξ αυτών αφαιρέθηκαν από την πλευρά της Ελλάδας. Ο Τσαβούς αναφέρθηκε στην ελευθερία ταυτότητας και ίδρυσης συλλόγων στην δυτική Θράκη και περιέγραψε πως παρά το ότι πέρασαν 10 έτη από την υπέρ της ΤΕΞ απόφαση του ΕΔΑΔ, η απόφαση αυτή δεν έχει εφαρμοστεί από την Ελλάδα

Ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς στο δεύτερο τμήμα της ομιλίας του, είπε πως με διάφορες ποινικές διώξεις κατά προέδρων και διοικούντων μειονοτικών φορέων, γίνεται προσπάθεια να φιμωθούνε. Ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς ανέφερε πως στην διάρκεια εκδήλωσης που οργάνωσαν στην Αθήνα το DEB και το Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, έγινε έφοδος από μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής, ο ίδιος και τα μέλη του κόμματος υπέστησαν προσβολές και απειλές θανάτου και όλα αυτά παρέμειναν δίχως τιμωρία. Για αυτό είπε ο Τσαβούς, στην Ελλάδα είναι δύσκολο να πεις πως υπάρχει ασφάλεια για την ζωή και πρόσθεσε πως στην Ελλάδα για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης δεν λειτουργεί ο νόμος.

Ο Πρόεδρος του κόμματος μας ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς στο τελευταίο τμήμα της ομιλίας του, είπε πως τα πηγάζοντα από την συνθήκη της Λωζάννης δικαιώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, είναι υπό κατοχή, πως δεν υπάρχει ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, και ότι η χώρα μας η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ. Ο Γενικός μας Πρόεδρος στο τέλος της ομιλίας του είπε πως η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί για αυτούς και πρόσθεσε πως ¨Εμείς ζητάμε τον τερματισμό των διακρίσεων και την απόδοση των μειονοτικών μας δικαιωμάτων¨.


……………….

……………….

Κόμμα DEB

 http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5583

18/4/2018

Σχ: Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιος πληρώνει τις δαπάνες συντήρησης ενός κόμματος που δεν κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές. Τόσα γραφεία, τόσα τηλέφωνα, τόσα ταξίδια, άραγε ποιος τα πληρώνει;….

Η για να το θέσουμε αλλιώς. Αν (λέμε ΑΝ) βγει ο Τσαβούς αύριο και πει ότι ο Ερντογάν είναι ένας ισλαμοφασίστας που πάει την Τουρκία 100 χρόνια πίσω, μετά θα βρεθεί κανένας χορηγός για τις δαπάνες αυτές ;

Previous Article

¨ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ¨ !

Next Article

ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ! — BINTEO

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *