Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ¨ΚΟMΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ¨-DEB ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Το μήνυμα για την νέα χρονιά του Γενικού Προέδρου του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς

Πολύτιμε λαέ μας,

Αφήνοντας πίσω μας μια ακόμη χρονιά, παρόλες τις αντιξοότητες που υπήρξαν το 2017, χωρίς να απελπιζόμαστε για το μέλλον, μεταφέρουμε στο νέο έτος τις προσδοκίες για θετικές εξελίξεις.

Ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, παρά το ότι ακόμη δεν μας έχουν αποδοθεί τα δικαιώματα που πηγάζουν από την συνθήκη της Λωζάννης, εμείς ποτέ δεν απελπιζόμαστε ενάντια στις αντιξοότητες.

Επιθυμώ να τονίσω την προσδοκία μας κατά το νέο έτος να τερματιστούν τα περιστατικά και οι κινήσεις κατά των Τούρκων της δυτικής Θράκης και των μειονοτικών φορέων, που στο 2017 θύμισαν τα καταπιεστικά έτη και μέτρα του παρελθόντος.

Αγκαλιάζοντας σφικτά ως κοινότητα την ανεκτικότητα που είναι και η πιο ωραία μας κληρονομιά, θα προσπαθήσουμε με καλή βούληση να αγαπάμε την χώρα μας και να συμβάλλουμε στη εξέλιξη της δημοκρατίας της και στην διεύρυνση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Θα καταβάλλουμε προσπάθεια ώστε δίνοντας τα χέρια με την πλειοψηφία που μας καταλαβαίνει και σέβεται τα θέματα μας και τα δημοκρατικά μας αιτήματα, να υπηρετήσουμε αυτή την χώρα, ώστε να κυριαρχήσει η ειρήνη και η φιλία.

Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι σε εσάς αλλά και σε όλη την ανθρωπότητα, το 2018 να αποτελέσει έτος πλήθυνσης των ελπίδων, τερματισμού της τυραννίας, της τρομοκρατίας και των πολέμων και της επικράτησης της ειρήνης σε όλο τον κόσμο, ενώ για την χώρα μας εύχομαι να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην οικονομία και στον εκδημοκρατισμό και να είναι μια χρονιά στην οποία θα ενδυναμωθούν η φιλία, η αδερφοσύνη και η αλληλεγγύη.

Με σεβασμό

Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5487

30/12/2017

Σχ: Για τον εκδημοκρατισμό της μητέρας –πατρίδας Τουρκίας, γιατί άραγε δεν λένε τίποτε εκεί στο DEB ; Μήπως δεν την αγαπάνε αρκετά;  Μήπως θεωρούν πως εκεί η δημοκρατία είναι πλέρια;  Γιατί άραγε δεν μιλάνε ;  

Previous Article

ΤΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ΔΩΡΑ

Next Article

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *