Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

No Comments Share:

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η 10η Δεκεμβρίου που λόγω της ψήφισης στα Ηνωμένα Έθνη της Διακήρυξης των Οικουμενικών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει κηρυχθεί ως Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ποτέ δεν υπήρξε τόσο επίκαιρη αλλά ταυτόχρονα και τόσο επαπειλούμενη.  Την ώρα που στην Μέση Ανατολή δεν έχουν σταματήσει οι κάθε είδους καταπατήσεις δικαιωμάτων, εμφύλιοι πόλεμοι και η τρομοκρατία, είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξει επειγόντως η απόφαση για κήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, απόφασης που βάζει την περιοχή σε έναν νέο κύκλο βίας.  Ο κάθε έχων σώας τας φρένας δεν αντέχει άλλο αίμα και δάκρυα !

Στα τελευταία χρόνια βιώνουμε το μεγαλύτερο μεταπολεμικά πρόβλημα προσφυγιάς και μετανάστευσης και η αιτία για αυτό είναι οι εσωτερικές συγκρούσεις, όπως και ότι βιώνουμε ένα διάστημα στο οποίο δεν γίνεται σεβαστό ακόμη και το πιο ιερό δικαίωμα, το δικαίωμα στην ζωή.

Παράλληλα με αυτό,  η επί 36 χρόνια μέλος της Ε.Ε.  Ελλάδα που υποστηρίζει σε κάθε περίπτωση πως σέβεται την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει επιδείξει τον δέοντα σεβασμό στα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Η συνέχιση των διακρίσεων και των αδικιών στην παιδεία, στην θρησκευτική ελευθερία, στην ελευθερία συνεταιρίζεσθαι και σε άλλα πεδία, αποκαλύπτει την ανάγκη επανεξετασθούν αυτά τα θέματα.

Με αυτή την ευκαιρία, ευχόμαστε στην τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, στους πολίτες μας και  σε όλο τον κόσμο για την Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ελπίζουμε να αναπτυχθεί μεταξύ των ανθρώπων η αγάπη, ο σεβασμός και η φιλία, ανεξαρτήτως καταγωγής, θρησκείας, χρώματος, ηλικίας και φύλου.

Κόμμα DEB

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5478

Σχ: Να μιλά το DEB για ανθρώπινα δικαιώματα…

Σα να μιλάνε οι Μαντέλης-Τσουκάτος και Τσοχατζόπουλος για την διαφάνεια στην δημόσια ζωή…

Διότι αυτοί που ¨προσκυνάνε¨ τον Ταγίπ, πως τολμάν να μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα;

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΜΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Next Article

ΟΙ ¨ΣΚΑΤΟΜΥΓΕΣ¨ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *