Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

No Comments Share:

Εορτασμός στο κόμμα DEB

H ηγεσία του κόμματος DEB στις 25/5 στην πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού, επισκέφτηκαν τον τάφο του ιδρυτή του DEB και αείμνηστου ηγέτη μας Δρ. Σαδίκ Αχμέτ

Στην επίσκεψη στον τάφο, τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς συνόδεψαν ο αναπληρωτής πρόεδρος Αχμέτ Καρά, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου,  ο αντιπρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος της ΤΕΞ Ισμέτ Τουτζάρ, οι αντιπρόεδροι Ρεφικά Μεχμέτ Αντέμ, Μουτλού Οσμάν, Λεϊλά Σαλίχογλου, ο επικεφαλής της νεολαίας Μουράτ Αχμέτ, η πρόεδρος του τομέα γυναικών Ντουιγκού Μουσταφά, το μέλος του Δ.Σ Γεσίμ Χασάν, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Μουσταφά Σάργκο, Χουσνιέ Αραμπατζίογλου, Χουσείν Χαλίλ, Ομέρ Μουζαφέρογλου, ο Μπαχρί Μπέλτσο-σύμβουλος του προέδρου, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Τζιντέμ Ασάφογλου, μέλη της μονάδας δημοσίων σχέσεων και κάποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Μετά από την προσευχή που έκανε ο αντιπρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος της ΤΕΞ Ισμέτ Τουτζάρ, έκανε μια ομιλία ο πρόεδρος του κόμματος Τσαβούς. Στην ομιλία του ο Γενικός Πρόεδρος αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ο αείμνηστος ηγέτης μας Δρ. Σαδικ Αχμέτ για την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και είπε: ¨Στόχος μας είναι το κόμμα αυτό να περάσει το 3% και να διασφαλίσει πως θα είναι ανάμεσα στα 10 κόμματα της χώρας. Μακάρι, εγώ και οι φίλοι μου πιστεύουμε πως θα το πετύχουμε και έτσι βρισκόμαστε και πάλι στο χείλος της χαράς του Μπαϊραμιού ενώπιον του ηγέτη μας. Ο Αλλάχ να τον αναπαύει μέσα στο φως. Εμείς παραλάβαμε αυτή την ιερή παρακαταθήκη που άφησε και προχωράμε στον δρόμο που άφησε. ¨

Αργοτερα η επιτροπή του DEB με επικεφαλής τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς, μετείχε στον εορτασμό που έγινε στο προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή.

Μετά από τον εορτασμό εκεί , η επιτροπή του DEB μετέβη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος όπου υποδέχτηκε μουσαφίρηδες. Στον εορτασμό του DEB μετείχαν ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ο Νο 2 πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD Χασάν Αλή Τσαβούς και ο Γ.Γ. του παραρτήματος ο Ισμάηλ Χαγιάτ, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Χουσείν Εσάτ και μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου μαζί με μέλη του Δ.Σ. , ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης  Αϊντίν Αχμέτ μαζί με μέλη του Δ.Σ, ο πρόεδρος του Μορφωτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Μειονότητας Νότιου Έβρου Μπεκίρ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αρριανών Χουσείν Χατζή Μεχμέτ,  δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί ομογενείς μας. Με αυτή την αφορμή για μια ακόμη φορά ευχόμαστε στον λαό μας για το μπαϊράμι και ευχαριστούμε για τις ευγενικές επισκέψεις.
http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5244

29/6/2017

Previous Article

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ BBC

Next Article

Χάλασαν και τον Ιλχάν!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *