Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DEB ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

0 σχόλια Share:

Ο Γενικός πρόεδρος και η επίτιμη πρόεδρος του κόμματος DΕΒ μαζί με την ηγεσία του Διεθνούς Συλλόγου Γέφυρα, επισκέφτηκαν την νομαρχία Αδριανούπολης

1_74

Στις 2/3/2017 επιτροπή αποτελούμενη από τον Γενικό πρόεδρο Τσαβούς, την επίτιμη πρόεδρο του DEB Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ , από την πρόεδρο του Διεθνούς Συλλόγου Γέφυρα Σεριφέ Ερ και από μέλη του Δ.Σ.  του συλλόγου επισκέφτηκαν τον Γκιουνάι Οζντεμίρ-νομάρχη της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αδριανούπολη

Στην επίσκεψη αυτή την επιτροπή συνόδευσαν η Γιλντίζ Ταχίρ(σύζυγος του Γενικού Προέδρου Τσαβούς) καθηγήτρια του πανεπιστημίου Trakya  και o Σερέφ Ουζ-διευθυντής του Λυκείου Δρ. Αχμέτ Σαδίκ.

Στην συνάντηση ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς παρέθεσε τα προβλήματα της τουρκικής μειονότητας και τις εργασίες του κόμματος.
Η πρόεδρος του Διεθνούς Συλλόγου Γέφυρα Σεριφέ Ερ και μέλη του Δ.Σ. , περιέγραψαν τους στόχους του συλλόγου και ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες του.
Θερμή και θετική υπήρξε η συνάντηση του νομάρχη Αδριανούπολης της Τουρκικής δημοκρατίας Γκιουνάι Οζντεμίρ με την επιτροπή.
Στο τέλος της συνάντησης ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς χάρισε μια πλακέτα στον νομάρχη Γκιουνάι Οζντεμίρ.

17121836_1176885979099846_1662077345_o

Κόμμα DEB

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4963

3/3/2017

Previous Article

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΑΪΣΕ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ BTTDD ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.