Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ DEB ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΗΛΙΟΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

No Comments Share:

Ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, επισκέφτηκε το χωριό Ηλιόπετρα 

DSC_0000

Στις 17 Φεβρουαρίου 2017 ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε το χωριό Ηλιόπετρα, έκανε εκεί μαζί με τους πιστούς την προσευχή της Παρασκευής και μετά από την προσευχή μίλησε στους χωρικούς.  Τον Γενικό Πρόεδρο Τσαβούς σε αυτή του την επίσκεψη τον συνόδεψαν ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος δικηγόρος Αχμέτ Καρά, οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου και Ραμαδάν Ντουμπάν, , ο Γ.Γ. Αϊντίν Αχμέτ, τα μέλη της Κ.Ε. Ομέρ Μουζαφέρογλου, Αλή Σαλίχογλου, Αχμέτ Μουσταφά, Μουσταφά Σάργκο και Ισμαήλ Σαλίχ, ο επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος Μουράτ Αχμέτ και ο σύμβουλος του προέδρου ο Μπαχρί Μπέλτσο.

Μετά από την προσευχή της Παρασκευής, ο αντιδήμαρχος Τόπειρου Σουνάι Χουσείνογλου, χαιρετίζοντας τον πρόεδρο του DEB και τους συν αυτώ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του Γενικού Προέδρου Τσαβούς στο χωριό τους και στην περιοχή.

Στην ομιλία που έκανε μετά ο Τσαβούς απευθυνόμενος στον λαό, τους ευχαρίστησε για την στήριξη που παρείχαν στο κόμμα στις ευρωεκλογές του 2014. Περιέγραψε πως χάρης την στήριξη που παρείχε η μειονότητα στο κόμμα της, στήθηκαν καλές σχέσεις με πολλούς φορείς στην Ευρώπη, μάλιστα χάρη σε αυτό έγιναν μέλη της ομάδος Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία στο ευρωκοινοβούλιο και χάρη σε αυτή την ομάδα  μπόρεσαν και υπέβαλλαν επερωτήσεις στο ευρωκοινοβούλιο. Ανέφερε πως αφέθηκαν στην Ελλάδα με μια διεθνή συνθήκη την συνθήκη της Λωζάννης, πως οι διοικούντες της Ελλάδας δεν συμμορφώθηκαν με την συνθήκη αυτή που καθορίζει τα δικαιώματα και τους νόμους και ότι εκτός από τα μη δοθέντα δικαιώματα με άλλους νόμους που ψηφίστηκαν δίχως να ερωτηθεί η μειονότητα, τους αφαιρέθηκαν και άλλα. Ανέφερε πως οι πρόγονοι τους έφεραν την ¨ανεκτικότητα¨ σε αυτά τα χώματα, αλλά ότι οι ίδιοι στερήθηκαν αυτής της ανεκτικότητας.

Είπε πως ως κόμμα DEB για όσο δέχονται αυτή την λαϊκή στήριξη θα συνεχίσουν δίχως να κουράζονται και να υποκύπτουν, να δίνουν αυτόν τον αγώνα για τα δικαιώματα.

Ο Τσαβούς υπενθύμισε πως ως κόμμα DEB άρχισαν μια καμπάνια για την απόδοση των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, δικαιωμάτων που πηγάζουν από τις διεθνείς και διμερείς συνθήκες και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που παρείχε σε αυτή την καμπάνια.
Ο πρόεδρος Τσαβούς είπε πως η καμπάνια συλλογής υπογραφών συνεχίζεται και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι η Ηλιόπετρα και η περιοχή της πεδιάδας στηρίζουν αυτήν την καμπάνια.

DSC_0006_16 DSC_0008_33 DSC_0023_19

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4944

18/2/2017

Previous Article

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ¨ΟΧΙ¨ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Next Article

MIΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ…ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ OI ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *