Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ¨ΗΡΩΑΣ¨ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ DEB…

No Comments Share:

O Γενικός Πρόεδρος του DEB επισκέφτηκε το χωριό Αμάραντα

148033437038685

Στις 25 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή, ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, επισκέφτηκε το χωριό Αμάραντα και έκανε την προσευχή της Παρασκευής μαζί με τους πιστούς του χωριού.

Ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μετά από την προσευχή μίλησε στον κόσμο του χωριού στην αυλή του τζαμιού. Άρχισε την ομιλία του χαιρετώντας τον κόσμο, ανέφερε πως συνεχίζουν τον αγώνα για διεκδίκηση των δικαιωμάτων και ανέφερε πως ζητώντας τα δικαιώματα που πηγάζουν από την συνθήκη της Λωζάννης, κατηγορήθηκαν από κάποιους κύκλους για ρατσισμό. Είπε πως ούτε οι σε βάρος τους έρευνες, ούτε αυτές οι κατηγορίες θα μπορέσουν να τους κάνουν να σταματήσουν τον αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων, αλλά το αντίθετο, με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ως μειονότητα και ως κόμμα DEB θα συνεχίσουν να θέτουν σε κάθε πλατφόρμα τα θέματα που επειγόντως αναμένουν την επίλυση τους, όπως οι μουφτείες, η άρνηση της ταυτότητας, η διοίκηση των βακουφίων και η οικονομία.

Περιέγραψε πως λυπάται για τους νέους που λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την περιοχή και ότι ανησυχεί για το μέλλον. Είπε ότι τα παιδιά τα οποία οι οικογένειες τους τα σπουδάζουν με χίλια βάσανα και ελπίδες, καθώς δεν έχουν επαρκείς ευκαιρίες στον δημόσιο τομέα και δεν απασχολούνται, εγκαταλείπουν την περιοχή και την πατρική στέγη.

Περιέγραψε πως ενώ μετά από την επίθεση στις 8/12/2015 περίμεναν να συλληφθούν και να προσαχθούν ενώπιον δικαιοσύνης οι δράστες της επίθεσης, άρχισαν αλλεπάλληλες σε βάρος τους έρευνες. Αλλά καμία προσπάθεια δεν θα μπορέσει είπε, να τους κάνει να σταματήσουν να λένε τις αλήθειες, δήλωσε πως θα εργαστούν δίχως να κουράζονται και να υποκύπτουν για την εξάλειψη των αδικιών και τέλος ευχαρίστησε τους ακροατές που τον άκουσαν με υπομονή.

Στην επίσκεψη του αυτή τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς, συνόδεψαν ο επικεφαλής της νεολαίας του DEB  Μουράτ Αχμέτ και το μέλος της Ομάδας Δημόσιων Σχέσεων Ισμαήλ Σαλίχ.

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4828

28/11/2016

Σχ : Βλέποντας κάποιος αφελής αυτά που λέει ο Τσαβούς ενδεχομένως να τον πιστέψει. Αλήθεια από τους ακροατές του δεν αναρωτιέται κανείς να του πει ¨Ρε φίλε τι δουλειά κάνεις εσύ ; Πως βγάζεις τα προς το ζειν ; Εδώ άλλος έχει βαμβάκια, άλλος κηπευτικά, άλλος ζώα κ.λ.π ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ; ¨… 

Previous Article

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΜΕΝ, ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕ…

Next Article

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *