Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ DEB ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ¨ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ¨ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ) !!

No Comments Share:

Στελέχη του DEB μετείχαν στην αντιρατσιστική πορεία στην Ξάνθη

147852267495840

Στις 5 Νοεμβρίου οργανώθηκε στην Ξάνθη αντιρατσιστική και  αντιφασιστική διαδήλωση.

Στην διαδήλωση που οργανώθηκε από την ΚΕΕΡΦΑ με την στήριξη κάποιων φορέων και πολιτικών κομμάτων, εκ μέρους του DEB μετείχαν ο αντιπρόεδρος του Οζάν Αχμέτογλου, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Μουσταφά Σάργκο, Ομέρ Μουζαφέρογλου, Αλή Σαλίχογλου, Αχμέτ Μουσταφά και ο σύμβουλος του προέδρου ο Μπαχρί Μπέλτσο.
Ενώ η Χρυσή Αυγή αυξάνει τις προκλήσεις της κατά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, των εκπροσώπων της μειονότητας και του κόμματος μας, στην διαδήλωση που έγινε στην Ξάνθη κατά την μέρα των εγκαινίων των γραφείων της, υπήρχαν πανό ενάντια στον ρατσισμό, τον φασισμό, την ξενοφοβία και την ισλαμοφοβία.

Στην διαδήλωση που οργανώθηκε στην Ξάνθη, μετείχαν πολλά μέλη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Στην πορεία μετείχαν οι βουλευτές Χουσείν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος του συλλόγου ΕΠΑΘιτών Ξάνθης Νουρεττίν Κιγιτζί και μέλη της διοίκησης του συλλόγου αυτού, ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Ξάνθης Μπιρόλ Μουμίνογλου και άλλα στελέχη μειονοτικών συλλόγων. Η αντιρατσιστική διαμαρτυρία, μετά από την ολοκλήρωση της πορείας έληξε χωρίς επεισόδια.

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4802

7/11/2016

Σχ : Αυτοί του DEB δηλαδή που με ρατσιστικό τρόπο αρνούνται το δικαίωμα των Πομάκων στην γλώσσα και την εκπαίδευση…..

Αυτοί που την νύχτα της ¨απόπειρας πραξικοπήματος¨ είχαν λουφάξει και δεν έβγαζαν κιχ…

Αυτοί που λειτουργούν σαν φερέφωνα της Τουρκίας στην Θράκη, χωρίς να αρθρώνουν μια λέξη κατά των φασιστικών πρακτικών του Ταγίπ….

Διαμαρτύρονται για την Χρυσή Αυγή !

¨Χωρίς επεισόδια¨ γράφουν έληξε η πορεία ! Καλά τι έπρεπε να γίνει η Ξάνθη ; Τζίζρε  ; Μήπως εμείς είδαμε βίντεο από άλλη πόλη ;   

Previous Article

5ο ΚΥΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ !

Next Article

KEIMENO ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΚΙΝΤΖΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *