Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DEB ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ¨

No Comments Share:

O Γενικός πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης του Γκίζεν

1

Στην επίσκεψη αυτή τον Γενικό πρόεδρο τον συνόδεψαν ο αντιπρόεδρος δικηγόρος Αχμέτ Καρά και ο Γ.Γ. του κόμματος ο Αϊντίν Αχμέτ. Τον Γενικό Πρόεδρο Τσαβούς και τους συν αυτώ, τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Ραμαντάν Ρα,αντάν και μέλη του Δ.Σ. . Στην αίθουσα του συλλόγου η επιτροπή του DEB και οι διοικούντες του συλλόγου αντάλλαξαν απόψεις.  Στην συνάντηση που έγινε σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν τα θέματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.

Στάθηκαν ιδιαίτερα στα θέματα της εκπαίδευσης και στο κλείσιμο των μειονοτικών σχολείων. Καθώς τα περισσότερα μέλη του συλλόγου κατάγονται από την περιοχή του γιακά Κομοτηνής, εξετάσθηκε το θέμα ότι πολλοί άνθρωποι μας μετανάστευσαν στην Ευρώπη λόγω του ότι για την κατασκευή του πανεπιστημίου δημεύτηκαν περιοχές περισσότερες από ότι χρειαζόταν. Επίσης τέθηκαν και τα θέματα που αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό οι νέοι μας που λόγω της οικονομικής κρίσης μεταναστεύουν στην Ευρώπη.

Στο τέλος της συνάντησης ο Τσαβούς, προς ανάμνηση της επίσκεψης χάρισε στον πρόεδρο Ραμαντάν ένα κάδρο του αείμνηστου ηγέτη και ιδρυτή του κόμματος μας Δρ. Σαδίκ Αχμέτ.
2 3

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4785

25/10/2016

Previous Article

ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ…

Next Article

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΚAΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *