Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ ΣΤΟ DEB

2 Comments Share:

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΣΤΟ DEB

147403017563495

Στις 15 Σεπτεμβρίου-4η μέρα του Μπαϊραμιού ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μαζί με διοικούντες του DEB, επισκέφτηκαν τον τάφο του ιδρυτή και πρώτου προέδρου του κόμματος Δρ Σαδίκ Αχμέτ.

Μετά από την προσευχή που έκανε ο ιμάμης Χουσεΐν Μολλά Χασάν, έκανε μια ομιλία ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Ο Γενικός πρόεδρος είπε πως σε αυτή την γιορτή, μνημονεύουν με ευγνωμοσύνη τον αείμνηστο ηγέτη μας Δ. Σαδίκ Αχμέτ, καταβάλλουν προσπάθειες για να συνεχίσουν με επιτυχία τον αγώνα που άρχισε εκείνος και τέλος ότι θα συνεχίσουν μέχρι η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης να πάρει όλα τα δικαιώματα της και έτσι να γελάσει το πρόσωπο της.  Ακολούθως έδωσε τον λόγο στον καλεσμένο στο μνήμα του Δρ. Σαδίκ Αχμέτ, πρόεδρο της Ένωσης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Αγκύρας Αχμέτ Σαλίχογλου. Ο Σαλίχογλου είπε πως είχε την τιμή να γνωρίσει τον αείμνηστο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ και πρόσθεσε πως ο μοναδικός δρόμος είναι να στηρίξουμε την υπόθεση και να συνεχίσουμε τον αγώνα του αείμνηστου.

Αργότερα επιτροπή του DEB με επικεφαλής τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχαν στον εορτασμό που πραγματοποιήθηκε στο προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή.

Μετά από τον εορτασμό εκεί, η επιτροπή του DEB δέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος τους μουσαφίρηδες. Τους μουσαφίρηδες εκεί τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο Γ.Γ. Αϊντίν Αχμέτ, οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου, Μπουρχάν Χασάν, Μπεκίρ Μουσταφάογλου, Ραμαδάν Ντουμπάν, Ρεφικά Μεχμέτ Αντέμ και Μουτλού Οσμάν Μουσταφά,τα μέλη του Δ.Σ.  Γεσίμ χασάν και Αϊσέ Ιμπραήμ, η επικεφαλή του Τομέα Γυναικών Ντουιγκού Μουσταφά, ο επικεφαλής της Νεολαίας του κόμματος Μουράτ Αϊντίν, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και επικεφαλής της νεολαίας Ξάνθης Μουσταφά Σάργκο, ο σύμβουλος Ξάνθης του Γενικού Προέδρου Μπαχρί Μπέλτσο και μέλη της Ομάδας Δημοσίων Σχέσεων.

Μέλη διοικήσεων φορέων μας, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι και πολλοί ομογενείς μας μετείχαν στον εορτασμό στο DEB. Με αυτή την αφορμή ευχόμαστε για μια ακόμη φορά στον λαό μας για το Μπαϊράμι και τους ευχαριστούμε για τις ευγενικές τους επισκέψεις.

deb

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4712

16/9/2016

Previous Article

ΠΟΛΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !

Next Article

ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

id nunc consectetur ut Donec Aenean