Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TΟΥ DEB

2 Comments Share:

Πολύτιμοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης

146988170410757

Στις 24 Ιουλίου, μετά από 28 χρόνια πραγματοποιήσαμε μια Πορεία Διεκδίκησης Δικαιωμάτων. Ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς τους πολιτικούς, τους προέδρους και τις ηγεσίες φορέων και συλλόγων και που στήριξαν την πορεία και ιδιαίτερα τους περίπου 3 χιλιάδες Τούρκους της Δυτικής Θράκης, οι οποίοι από κάθε γωνιά της Θράκης και παρά τις ειδήσεις εκφοβισμού, μετείχαν στην πορεία.
Η προσπάθεια να προβληθεί πως η συμμετοχή σε αυτή την πορεία ήταν μικρότερη από ότι όντως ήταν, η διασπορά αβάσιμων πληροφοριών και η προσπάθεια υποτίμησης, αποτελούν ενδείξεις πως αυτή η Πορεία Διεκδίκησης Δικαιωμάτων έφτασε στον στόχο της.


Μετά από πολλά χρόνια οι άνθρωποι μας μπροστά στο κτίριο της παλιάς νομαρχίας , κραύγασαν πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την παρούσα κατάσταση, ζήτησαν τα δικαιώματα τους που προέρχονται από την συνθήκη της Λωζάννης και δεν τους δίνονται και είπαν πως επιθυμούνε να ζούνε σε αυτή την χώρα σαν ισότιμοι πολίτες. Επιθυμώ να κοινοποιήσω πως αυτές οι κραυγές θα συνεχιστούνε μέχρι την απόδοση των δικαιωμάτων μας, σήμερα στην Κομοτηνή, αύριο στην πλατεία Συντάγματος και μετά στις Βρυξέλλες. Σε αυτό το σημείο είμαστε πολύ αποφασισμένοι.

Οι μέσω διαφόρων οδών προσπάθειες να μας εκφοβίσουν, είναι μάταιες. Σήμερα υπέβαλλα στην αστυνομία Ροδόπης την γραπτή μου κατάθεση σχετικά  με την μήνυση που υπέβαλλε το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Όπως φάνηκε και στην πορεία μας, στα αιτήματα της πιο αθώας μειονότητας στον κόσμο θα πρέπει να υπάρξουν ευήκοα ώτα και να ανοίξουν το συντομότερο οι  πύλες του διαλόγου.

Στον αξιότιμο λαό μας και στην πολύτιμη κοινή γνώμη, δηλώνω πως εμείς ως κόμμα DEB θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα διεκδίκησης δικαιωμάτων μέχρι αυτά να δοθούνε και ότι εάν θα χρειαστεί να πληρωθεί και κάποιο τίμημα για αυτόν τον αγώνα, εγώ ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, είμαι έτοιμος να το πληρώσω.
Με σεβασμό

Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς.
30/7/2016

http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4622

Σχ : Αυτό με τους τρεις χιλιάδες μετέχοντες… έχει πολύ ¨σάλτσα¨

Previous Article

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑ

Next Article

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Πιστεύω ότι το “ζουμί” βρίσκεται αλλού:…”εάν θα χρειαστεί να πληρωθεί και κάποιο τίμημα για αυτόν τον αγώνα, εγώ ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, είμαι έτοιμος να το πληρώσω”.

    Το ανωτέρω ισοδυναμεί με υπογραφή εθελούσιας θανατικής καταδίκης, στα μάτια του τουρκικού ΥπΕξ, που ψάχνει “μάρτυρες”, για να τους χρησιμοποιήσει ως “κόλλα”, για να “δέσει” τις ομάδες που χρειάζεται, ώστε να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς του. Η δε προβοκάτσια ήταν πάντα η αγαπημένη του τακτική.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *