Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑ

0 σχόλια Share:

Ως κόμμα DEB υποστηρίζουμε τους εκλεγμένους μουφτήδες μας

buyuk_507

Η πρόσφατη επιχείρηση παρεμπόδισης εισόδου στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνή του εκλεγμένου μουφτή Κομοτηνής και του τηλεοπτικού καναλιού που ήθελε να κάνει γυρίσματα μαζί του εκεί μέσα, είναι μια στάση που δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από την πλευρά μας.

Μάλιστα όταν εντελώς απροσδόκητα πέθανε το αείμνηστο παιδί μας ο Γλαυκιώτης Αχμέτ Κατουνλού και οι προβοκατόρικες απόπειρες του κρατικά διορισμένου μουφτή που θέλησε να χρησιμοποιήσει την κηδεία για να εξυπηρετήσει τους απαίσιους σκοπούς του δεν απέδωσαν,  ρατσιστικές και φασιστικές εφημερίδες με φανταστικά σενάρια επιχείρησαν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και παρήγαγαν αβάσιμες ειδήσεις. Με αυτό το φανταστικό σενάριο κατηγόρησαν με έωλες και αβάσιμες κατηγορίες τον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Μάλιστα σε αυτά τα βρώμικα σενάρια ενέπλεξαν και συκοφάντησαν και τον πρόεδρο του DEB Mουσταφά Αλή Τσαβούς και άλλους προέδρους φορέων που δεν ήταν καν στην κηδεία και τους συκοφάντησαν. Οι υπεύθυνοι για αυτές τις πλήρως συκοφαντικές ειδήσεις, αναμφίβολα θα λογοδοτήσουν ενώπιον των δικαστηρίων.

Δηλώνουμε πως ως κόμμα DEB στηρίζουμε τους εκλεγμένους από τον λαό μας σε Κομοτηνή και Ξάνθη μουφτήδες μας, θεωρούμε κάθε προσβολή σε βάρος τους ως να γίνεται κατά της ελεύθερης βούλησης της μειονότητας μας, ενώ καταγγέλλουμε έντονα σε όλη την κοινή γνώμη αυτά που γίνονται κατά την τελευταία περίοδο σε βάρος των μουφτήδων μας.

ΚΟΜΜΑ DEB

http://www.debpartisi.org/indexY.php?s=detay&id=4584

16/7/2016

Previous Article

ΣΧΟΛΙΟ ΤΣΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΕΡΜΠΡΕΝΙΤΣΑ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

neque. elementum dolor. felis Curabitur risus