Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB

No Comments Share:

Ο Τουρκές Χατζιμεμίς-υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ΔΗΣΥ επισκέφτηκε το κόμμα DEB

Συνεχίζονται οι επισκέψεις των υποψήφιων βουλευτών της μειονότητας στο κόμμα DEB.

Τελευταία επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος DEB στην Ξάνθη, ο Τουρκές Χατζιμεμίς-υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία (ΔΗΣΥ).

Κατά την επίσκεψη που έγινε στις 24-4 δίπλα στον αντιπρόεδρο του κόμματος DEB και υπεύθυνο των γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου παραβρέθηκε και η ηγεσία του κόμματος στην Ξάνθη.

Στην επίσκεψη πρώτος πήρε τον λόγο ο Τουρκές Χατζιμεμίς και χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις :

¨Καταρχήν ευχαριστώ το κόμμα DEB για αυτή την ωραία υποδοχή. Το κόμμα DEB είναι ένα κόμμα που ιδρύθηκε από τον αείμνηστο ηγέτη μας τον Σαδίκ Αχμέτ. Ο Σαδίκ Αχμέτ είναι ένας ηγέτης που αγωνίστηκε επί πολλά χρόνια για αυτή την μειονότητα. Τα χρόνια κατά τα οποία εκείνος και οι άλλοι ηγέτες της μειονότητας αγωνίστηκαν, εμείς ήμασταν φοιτητές πανεπιστημίου και θυμόμαστε εκείνη την περίοδο πολύ καλά. Και εμείς σήμερα λοιπόν μπήκαμε υποψήφιοι για να αγωνιστούμε για την μειονότητα μας. Πιστεύω πως το κόμμα με το οποίο είμαι υποψήφιος θα επιδείξει την απαραίτητη ευαισθησία για τα θέματα της μειονότητας. Υποστηρίζω πως οι ηγέτες και οι σύλλογοι της μειονότητας πρέπει να συνεργαστούν για επωφελείς για αυτή την κοινότητα εργασίες. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Ένας βουλευτής από μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Κινούμενοι σε συνεργασία οι φορείς της μειονότητας, σύλλογοι και αυτοδιοικητικοί, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Σας ευχαριστώ και πάλι για αυτή την ωραία υποδοχή¨.


……………………

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 24-4-2012 

Previous Article

ΚΡΙΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ

Next Article

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 9 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *