Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

No Comments Share:

Ozan_Ahmetoglu

…………….

Καθώς όταν έκλεισαν τα σύνορα παγιδεύτηκαν στην χώρα πρόσφυγες και μετανάστες, γίνονται κέντρα για αυτούς σε όλη την Ελλάδα. Σχεδόν σε κάθε νομό θα γίνει και από ένα κέντρο. Αλλά η Δυτική Θράκη εξαιρείται από αυτό. Ποιος είναι ο λόγος ; Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Διότι οι πρόσφυγες και μετανάστες μουσουλμάνοι, εάν εισέλθουν μεταξύ των Τούρκων της Δυτικής Θράκης θα γίνουν λέει ένα με αυτούς. Συνέχεια δηλαδή στις φοβίες και στην αντιμετώπιση της μειονότητας ως ¨εθνικού κινδύνου¨ ! Σχεδόν κάθε εβδομάδα ένας κυβερνητικός αρμόδιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις του τύπου ¨Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ένεκα εθνικών λόγων στην Θράκη δεν θα γίνει κέντρο και δεν θα μεταφερθούν εδώ μετανάστες¨.
Έτσι δίνεται σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα πως ¨Στην Θράκη υπάρχουν μουσουλμάνοι, υπάρχουν Τούρκοι. Για αυτό τον λόγο για να μην υπάρξει εθνικός κίνδυνος δεν φέρνουμε εδώ μετανάστες¨. Θέλοντας και μη. Δηλαδή στους πολίτες των άλλων περιοχών δίνεται το μήνυμα πως η μειονότητα που ζει εδώ είναι ¨επικίνδυνη¨ και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι το εθνικά ¨επικίνδυνο¨. Θέλοντας και μη, εσκεμμένα ή όχι αυτό το μήνυμα δίνεται.
………………..
http://www.gundemgazetesi.com/koseyazilari.php?kose_id=437&yazar_adi=Ozan%20Ahmeto%C4%9Flu

Οζάν Αχμέτογλου
21/3/2016

Σχ : Στο τέλος του κειμένου του, παραθέτει την άποψη του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος ελπίζει και αυτός να ¨ξεπεραστούνε αυτές οι φοβίες¨…. 

Φέρτε επιτέλους καμμιά 10-15 χιλιάδες Κούρδους ή χριστιανούς να ηρεμήσουν οι άνθρωποι….

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *