Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ DEB

No Comments Share:

Δελτίο τύπου-Καταγγελία

145502165673893

Από την ανακοίνωση με ημερομηνία 6/2/2016 του ενάρετου μουφτή μας Αχμέτ Μέτε, μαθαίνουμε πως το βράδυ της 28/1/2016 , η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση  ¨Φρουροί της Θράκης¨ φορώντας μάσκες και γάντια απήγαγαν έναν ιμάμη-οικογενειακό φίλο και συγγενή του μουφτή μας, τον ανέβασαν σε ένα μινιμπάς και κατά την διάρκεια της απαγωγής του, προσέβαλαν τον ενάρετο μουφτή μας και είπαν στον ιμάμη να ενημερώσει πως θα βλάψουν τον μουφτή μας και την οικογένεια του.

Όπως είναι γνωστό η ίδια οργάνωση στις 8/12/2015 σε επίθεση που πραγματοποίησε στα νέα κεντρικά μας γραφεία, έσπασε τζάμια, έγραψε συνθήματα στους τοίχους και έκλεψε το αυτοκίνητο με το οποίο είχε το δυστύχημα ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ. Ακολούθως η ίδια οργάνωση πέταξε μπροσούρες στην Κομοτηνή θέλοντας να δώσει μήνυμα στην μειονότητα.

Σε μια περίοδο παγκοσμίως προβληματική, με την οικονομική κρίση να σκάει στην χώρα μας, την στιγμή δηλαδή που χρειάζονται καθαρές συμπεριφορές, καταγγέλλουμε αυτές τις κινήσεις που επιχειρούνε να χαλάσουν την γαλήνη στην περιοχή μας, ενώ δηλώνουμε σε όλη την κοινή γνώμη πως ο ενάρετος μουφτής Ξάνθης δεν είναι μόνος, αλλά ως κόμμα DEB βρισκόμαστε δίπλα του.
Αυτό το τελευταίο περιστατικό έδειξε πως η ζωή και η περιουσία των μελών της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης τελούν υπό απειλή.  Τέτοιου είδους περιστατικά στην επί 35 χρόνια μέλος της Ε.Ε. Ελλάδα, βλάπτουν την δημοκρατία μας και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτού του είδους τα γεγονότα διαταράσσουν την γαλήνη της περιοχής μας και προκαλούν στους ανθρώπους ανησυχίες για το μέλλον.

Η ανακοίνωση του μουφτή μας Αχμέτ Μέτε αποτελεί μια ανοιχτή καταγγελία. Μετά από αυτή την καταγγελία αποτελεί καθήκον των αρμόδιων κρατικών αρχών να συλλάβουν και να οδηγήσουν στην δικαιοσύνη τα μέλη αυτής της οργάνωσης.

ΚΟΜΜΑ DEB

http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4103

9/2/2016

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ … ΤΡΟΠΑΙΑ !

Next Article

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *