Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

No Comments Share:

Eπίσκεψη από το κόμμα DEB στο χωριό Στροφή

145398001738843

Ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς στις 26/1 ημέρα Τρίτη, στα πλαίσια της καμπάνια που άρχισε το κόμμα για την συλλογή υπογραφών, επισκέφτηκε το χωριό στροφή και απευθύνθηκε στον κόσμο.
Ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς στην ομιλία που έκανε περιέγραψε πως τα μειονοτικά προβλήματα εδώ και χρόνια δεν επιλύονται, καθημερινά επιτείνονται, ενώ δίπλα στα μειονοτικά προβλήματα ήρθαν να προστεθούν και τα οικονομικά, εξ αιτίας των οποίων οι νέοι εγκαταλείπουν την περιοχή.
Ο Αλή Τσαβούς ανέφερε πως η κυβέρνηση για θέματα όπως η οικονομία, τα βακούφια, η παιδεία, η άρνηση της ταυτότητας, η πίστη, οι μουφτείες και το αντιδημοκρατικό εκλογικό πλαφόν του 3% που εφαρμόζεται και σε ανεξάρτητους υποψήφιους, δεν αποδέχεται την μειονότητα ως συνομιλητή, ενώ ψηφίζοντας νόμους χωρίς να ερωτηθεί η μειονότητα, η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο.

Είπε πως με την καμπάνια συλλογής υπογραφών θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν στους αρμόδιους την δυσφορία που αισθάνεται η μειονότητα, πρόσθεσε για αυτό τον λόγο πως προσδοκεί την στήριξη του κόσμου, κάτι για το οποίο όπως είπε είναι απόλυτα σίγουρος.

Κατά την επίσκεψη στην Στροφή, τον πρόεδρο Τσαβούς συνόδευσαν ο σύμβουλος του ο Αϊντίν Αχμέτ και οι Σερκάν Χαλίλ και Σεντάτ Αλή από την Διεύθυνση Δημόσιων Σχέσεων του κόμματος.

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1237
28/1/2016

Previous Article

OYTE TA AΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ …

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΑΒΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *