Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΣΤΟ DEB

No Comments Share:

Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ : Οι εξελίξεις είναι αγωνιώδεις και ανησυχητικές !

48bc7fe1221fb6bd4f6b726f7cc69827_XL

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ DEB

Στις 16/12/2015 ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδικ Αχμέτ –γιος του αείμνηστου ηγέτη μας Δρ. Σαδίκ Αχμέτ επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, όπου μαζί με τον Γενικό Πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, αξιολόγησαν τις εξελίξεις σχετικά με την επίθεση και το κλέψιμο του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο είχε πεθάνει σε ένα ύποπτο ατύχημα ο αείμνηστος πατέρας του.

Ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ ανέφερε ότι βρίσκει ανησυχητικό το ότι παρά το ότι έγιναν νομικά έγιναν όλες οι κινήσεις, ακόμη δεν έχει γίνει κάποια δήλωση από τις επίσημες αρχές και ότι παρατηρεί τις εξελίξεις με αγωνία. Ανέφερε πως προσδοκούν από τους αρμόδιους να βρεθεί επειγόντως το αυτοκίνητο που έχει μεγάλη πνευματική αξία για τους ίδιους και για τον κόσμο του DEB και να τοποθετηθεί στον χώρο του.

Ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, δήλωσε πως έχει τις ίδιες σκέψεις και συναισθήματα και ότι θα παρακολουθήσει στενά την πορεία των ερευνών.

http://www.rodopruzgari.com/component/k2/item/5330-levent-sad%C4%B1k-ahmet-geli%C5%9Fmeler-kayg%C4%B1-ve-endi%C5%9Fe-verici.html

16/12/2015

Previous Article

BINTEO ΑΠΟ ΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Next Article

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *