Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

AMΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ DEB

0 σχόλια Share:

Αμερικανοί διπλωμάτες συναντήθηκαν με την ηγεσία του DEB στα κεντρικά γραφεία του κόμματος

buyuk_318

Την Τετάρτη 4/11/2015 ο επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα Ραφαέλ Ντίαζ και η επιτροπή που τον συνόδευε επισκέφτηκαν τα γραφεία του DEB και συναντήθηκαν με την ηγεσία του κόμματος.

Την επιτροπή των καλεσμένων υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου και Χασάν Χασάν, ο Κοράι Χασάν-μέλος του Δ.Σ. του DEB, ο Αϊντίν Αχμέτ- σύμβουλος του προέδρου και η Λεϊλά Σαλίχογλου-διευθύντρια διεθνών σχέσεων.

Η ηγεσία του DEB περιέγραψε στους Αμερικανούς διπλωμάτες τα θέματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης τα οποία δεν λένε να επιλυθούν με τίποτε.
Στην συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα προβλήματα στον τομέα της παιδείας, ενώ τέθηκαν τα σχετικά με τα υπάρχοντα θέματα αιτήματα.

Έγινε αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις και στα μεγάλα οικονομικά βάσανα που αντιμετωπίζουν την τελευταία περίοδο οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης. Επίσης η ηγεσία του DEB ανέφερε πως έχει προσδοκίες από την νέα κυβέρνηση. Οι διπλωμάτες ενημερώθηκαν επίσης για τις εργασίες του DEB.
Στο τέλος της επίσκεψης η ηγεσία του DEB εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επίσκεψη, ενώ ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς χάρισε στην επιτροπή αναμνηστικά δώρα.

http://www.debpartisi.org/indexY.php?s=detay&id=3909

5-11-2015

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Next Article

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *