Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EOΡΤΑΣΜΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ ΣΤΟ DEB

No Comments Share:

Εορτασμός Μπαϊραμιού στο κόμμα DEB

buyuk_291

To μπαϊράμι στα κεντρικά γραφεία του DEB, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήταν λαμπρό και ενθουσιώδες.
Καθώς ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς βρισκόταν στην Ρόδο, κομματική επιτροπή με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, επισκέφθηκε όπως κάθε χρόνο τον τάφο του αείμνηστου ιδρυτή του DEB Δρ. Σαδίκ Αχμέτ. Στην επίσκεψη στο μνήμα παραβρέθηκαν η Ισίκ Σαδίκ-σύζυγος Σαδίκ Αχμέτ και η Φουντά Σαδίκ (κόρη) με τον σύζυγο της Αχμέτ Αλπ.


Στην ομιλία που έκανε επί του μνήματος ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, ανέφερε πως ως κόμμα συνεχίζουν τον αγώνα που πριν από πολλά χρόνια άρχισε ο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ και ότι για μια ακόμη φορά τον μνημονεύουν με νοσταλγία.

Η αποτελούμενη από την ηγεσία του DEB επιτροπή, μετά από την επίσκεψη στον τάφο, μετέβησαν στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, όπου και μετείχαν στην παραδοσιακή τελετή εορτασμού.

Ακολούθως η επιτροπή μετέβη στα κεντρικά γραφεία του DEB όπου και υποδέχτηκε τους μουσαφίρηδες. Στον εορτασμό στα κεντρικά γραφεία μετείχαν πρόεδροι συλλόγων και φορέων, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ως κόμμα DEB για μια ακόμη φορά ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο μας και ευχαριστούμε για την ευγενική τους επίσκεψη στα γραφεία μας, όλους όσους μας επισκέφτηκαν .

Sibel Ridvan

Ιστοσελίδα του DEB 26/9/2015

Σχ : Από τις φωτογραφίες που έχει το άρθρο διαλέξαμε να βάλουμε αυτές με τους γνωστούς. Την αντιδήμαρχο Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου και τον δήμαρχο Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ.

Previous Article

ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 8 ΕΤΩΝ…

Next Article

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ-ΓΑΛΑΤΑΣΕΡΑΪ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.