Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DEB ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΞΑΝΘΗΣ

No Comments Share:

Επίσκεψη του κόμματος DEB στον Συνασπισμό

Διοικούντες του κόμματος DEB Ξάνθης στις 7-1-2012 ημέρα Σάββατο επισκέφτηκαν εθιμοτυπικά την Τοπική Οργάνωση του Συνασπισμού Ξάνθης.

Την επιτροπή του DEB που ήταν υπό την προεδρία του αντιπρόεδρου και υπεύθυνου της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, την υποδέχτηκαν ο Γ.Γ. της τοπικής οργάνωσης του συνασπισμού Νίκος Καλιαμπάκας μαζί με τοπικά κομματικά στελέχη. Στην επίσκεψη παραβρέθηκε και ο υποψήφιος βουλευτής του συνασπισμού Χουσείν Ζεϊμπέκ.

Κατά την επίσκεψη, παίρνοντας τον λόγο ο Γ.Γ. της τοπικής οργάνωσης του συνασπισμού Νίκος Καλιαμπάκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του κόμματος DEB. Ο Νίκος Καλιαμπάκας ανέφερε πως ως κόμμα επιθυμούν να συνεχιστεί ο ειλικρινής διάλογος με τον άνθρωπο της μειονότητας και ότι για αυτό έχει μεγάλη σημασία η σημερινή επίσκεψη. Ο Νίκος Καλιαμπάκας ευχαρίστησε τους διοικούντες του κόμματος DEB- Ξάνθης για την επίσκεψη τους.

Αργότερα παίρνοντας τον λόγο ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της οργάνωσης DEB-Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου είπε πως στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων επισκέφτηκαν τον Συνασπισμό. Ο Αχμέτογλου περιέγραψε πως το κόμμα DEB την τελευταία περίοδο έχει μπει σε διαδικασία επανασύστασης και έδωσε γενικές πληροφορίες για το κόμμα.

Κατά την επίσκεψη των διοικούντων του DEB στον Συνασπισμό τέθηκαν οι τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Κατά την επίσκεψη ο Οζάν Αχμέτογλου δώρισε στον Γ.Γ. του Συνασπισμού Ξάνθης Νίκο Καλιαμπάκα μια πλακέτα. Στην επίσκεψη παραβρέθηκε η επικεφαλής του Τομέα Γυναικών του DEB Νετσλά Τσαβούς.

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 9-1-2012

Previous Article

ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟ ΤΟ ΣΑΡΙΚΑΜΙΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *