Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΦΥΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ

0 σχόλια Share:

Επίσκεψη στον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε από την κομματική οργάνωση του DEB Ξάνθης

Επιτροπή αποτελούμενη από τους διοικούντες της τοπικής οργάνωσης της Ξάνθης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη, έκαναν εθιμοτυπική επίσκεψη στον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Η επιτροπή με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος και επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, πραγματοποίησε την επίσκεψη στο γραφείο του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στις 30-12-2011.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης παίρνοντας τον λόγο ο αντιπρόεδρος του κόμματος και επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, εξέφρασε την ευχαρίστηση τους για αυτή την επίσκεψη και ανέφερε τα ακόλουθα : Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά για την επίσκεψη μας ως κομματική οργάνωση του DEB στον κύριο μουφτή μας. Όταν εμείς ανοίξαμε τα γραφεία μας στην Ξάνθη ο πρώτος που μας επισκέφτηκε ήταν ο κύριος Αχμέτ Μέτε. Για εμάς αυτή η επίσκεψη ήταν υψίστης σημασίας.¨

Μετά ο Οζάν Αχμέτογλου δίνοντας γενικές πληροφορίες σχετικά με το κόμμα, συνέχισε λέγοντας : Προσπαθούμε ως κόμμα DEB να αποτελέσουμε την φωνή της μειονότητας. Είδαμε ότι στο θέμα των δικαιωμάτων και των προβλημάτων μας δεν γίνονται απτά βήματα. Για αυτό το λόγο, για να ακουστεί πιο ισχυρά η φωνή του ανθρώπου της μειονότητας, αρχίσαμε να ξαναχτίζουμε το κόμμα DEB και συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας και για πρώτη φορά άνοιξαν γραφεία πέραν της Κομοτηνής, στην Ξάνθη. Οι προσπάθειες για οργάνωση της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης συνεχίζονται¨.

Ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ευχαρίστησε τους διοικούντες του DEB για την επίσκεψη και ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες στον αγώνα τους. Ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ανέφερε πως πιστεύει ότι το κόμμα θα προσφέρει στον λαό και θα αγωνιστεί για τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του, και εξέφρασε την στήριξη του προς το κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη. Στην επίσκεψη παραβρέθηκε και ο βοηθός μουφτή Αχμέτ Χράλογλου.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 31-12-2011

 

 

 

Previous Article

ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΤΑ-ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! !

Next Article

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΜΠΟΣΚΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *