Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

No Comments Share:

Εορτασμός στα κεντρικά γραφεία του DEB

beled

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξε ο λαός μας για την γιορτή που έγινε στα κεντρικά γραφεία του DEB

O αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος των γραφείων του DEB-Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου μαζί με επιτροπή που τον συνόδευε, έκανε την προσευχή του για το Κουρμπάν Μπαϊράμι στο χωριό Σέλερο της Ξάνθης. Μετά από την προσευχή η επιτροπή αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του. Την ίδια μέρα το βράδυ, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος βρισκόταν στο εξωτερικό, τους μουσαφίρηδες υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος των γραφείων του DEB-Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και μέλη του Δ.Σ. του κόμματος.

sadik

Οι διοικούντες του DEB αρχικά επισκέφτηκαν στις 4/10/2014 τον τάφο του αείμνηστου προέδρου Δρ. Σαδίκ Αχμέτ στο νεκροταφείο Καφετζί στην Κομοτηνή. Στην επίσκεψη στον τάφο, ο θρησκευτικός λειτουργός(υπαγόμενος στην μουφτεία Κομοτηνής) Ισμάηλ Αχμέτ- μέλος του Δ.Σ. του DEB, ανέγνωσε Κοράνι και είπε προσευχές.

……………..

……………..

Αργότερα επιτροπή και μέλη του κόμματος μετείχαν στην παραδοσιακή τελετή εορτασμού στο προξενείο της T.C. στην Κομοτηνή.

Μετά από το προξενείο, οι διοικούντες του κόμματος πήγαν στα κεντρικά γραφεία, όπου μοιράστηκαν την χαρά της γιορτής με τον κόσμο που ευχόταν και ευχόταν, ενώ είχαν και την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους.

…………………

buyuk_74

Eminoglu kadin

Αρριανά

Ιστοσελίδα του DEB 4/10/2014

Previous Article

¨ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΑ¨…

Next Article

ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *