Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ DEB

No Comments Share:

Καταγγέλλουμε σφόδρα την επίθεση στην Γάζα140594603999166

Καταγγέλουμε σφόδρα τις απάνθρωπες ένοπλες επιθέσεις που πραγματοποιεί το Ισραήλ στην Γάζα

Όλος ο κόσμος είναι μάρτυρας του ανθρώπινου δράματος στην Γάζα. Προσδοκούμε από το ισραηλινό κράτος τον άμεσο τερματισμό των επιχειρήσεων και των βομβαρδισμών, που έχουν προκαλέσει τον θάνατο σε πολλούς πολίτες Παλαιστίνιους και συνεχίζουν να αυξάνουν δραματικά τον αριθμό των νεκρών.

Μεγαλύτερη μας επιθυμία αποτελεί ο συντομότερος δυνατός τερματισμός αυτής της σκληρότητας. Εις το όνομα της ανθρωπιάς, ζητάμε τον συντομότερο δυνατό τερματισμό αυτού του φριχτού πολέμου που έχει επιφέρει τον θάνατο σε εκατοντάδες ανθρώπους και την μετανάστευση από τα σπίτια τους σε χιλιάδες άλλους.

Ελπίζουμε πως οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών και η διεθνής κοινότητα δεν θα μείνουν παραπάνω παρατηρητές απέναντι στο δράμα της Γάζας. Η λήξη αυτών των επιθέσεων και του φαύλου κύκλου του μίσους που θα γεννήσουν νέα κύματα βίας στην Μέση Ανατολή, είναι άκρως σημαντική και απαραίτητη τόσο για την ειρήνη και την γαλήνη στην περιοχή, όσο και για την παγκόσμια ειρήνη.

Επίσης ζητάμε από όλες τις μουσουλμανικές χώρες να καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να σταματήσει η αιματοχυσία των μουσουλμάνων σε αυτό τον ευλογημένο μήνα.

Ελπίζουμε να κυριαρχήσει η κοινή λογική και να τερματιστεί ο πόλεμος στην Παλαιστίνη που πληγώνει την συνείδηση όλου του κόσμου.

Ιστοσελίδα του DEB 21/7/2014

Previous Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΙΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Next Article

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *