Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΕΦ-DEB

No Comments Share:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

140363598232313

Έχουμε μοιραστεί με το κοινό ότι παρακολουθούμε με θλίψη τις πρόσφατες συκοφαντικές ειδήσεις κατά του ΚΙΕΦ και της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, σε μερικά περιοδικά και εφημερίδες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας μας.

Θέλουμε να τονίζουμε ότι, εντός της τελευταίας εβδομάδας κάποιες ειδήσεις που αναρτήθηκαν στο περιοδικό Επίκαιρα και στην εφημερίδα Δημοκρατία, δεν τις παρακολουθούμε πια με θλίψη αλλά με ανησυχία, διότι αυτές οι ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις είναι προφανές ότι ετοιμάζονται με ακραία εθνικιστική και ρατσιστική νοοτροπία.

Τέτοιου είδους ειδήσεις που τρέφονται και καθοδηγούνται εντελώς από το φόβο και στο επίκεντρό τους δεν έχουν άλλο κεφάλαιο εκτός από ψέμα, συκοφαντία και εχθρότητα, έχουν ως στόχο τον πολιτισμό της αιώνιας ειρηνικής συνύπαρξης στην περιοχή μας και σκοπεύουν να δείχνουν την Τουρκική Μουσουλμανική Μειονότητα ως αυτονομιστική και εχθρός του Ελληνικού κοινού.

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) είναι ένα νόμιμο και θεμιτό κόμμα, το οποίο είναι αφοσιωμένο στην χώρα του την Ελλάδα και ο πρωταρχικός στόχος του κόμματος είναι να προστατέψει τα δικαιώματα και να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Επίσης η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης είναι δεμένη με το ελληνικό κράτος, είναι μια μειονότητα που στο παρελθόν έχει δώσει ζωές στο πλευρό του ελληνικού στρατού. Ούτε η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, αλλά ούτε το ΚΙΕΦ δεν θα οδηγηθεί με τέτοιες υποκινήσεις.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι επιφυλάσσουμε το δικαίωμα να μεταφέρουμε στο δικαστήριο όλες αυτές τις αβάσιμες συκοφαντίες κατά του κόμματός μας.

Ιστοσελίδα του DEΒ 24/6/2014

Previous Article

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Next Article

ΚΛΟΠΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ! – ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *