Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EKΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΠΙΠΟΓΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Ο.Τ.Δ.Θ. ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ DEB

0 σχόλια Share:

Να προχωρήσουμε προς τον στόχο μας μαζί με το κόμμα μας !

bruksbuyuk

Πρόεδρος της ΕΟΤΔΘ και αντιπρόεδρος της FUEN Χαλίτ Χαμπίπογλου : Τώρα η σειρά του λαού μας! Κάνω έκκληση στον λαό μας στις 25 Μαΐου να πάει στις κάλπες και με τις ψήφους του να στηρίξει το κόμμα μας.

Στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο της 25/5 , η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΕΟΤΔΘ) στηρίζει πλήρως τον μόνο πολιτικό εκπρόσωπο της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, το κόμμα Ισότητα-Ειρήνη-Φιλία (DEB). Ο σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης από Τουρκία (BTTDD), η ΕΟΤΔΘ από Ευρώπη, η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Λαών (FUEN) και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Κατά του Ρατσισμού (ENAR) στηρίζουν το κόμμα DEB που μετέχει για πρώτη φορά στις ευρωεκλογές με το σλόγκαν ¨Ευρώπη άκου την φωνή μας¨.

Ο πρόεδρος της ΕΟΤΔΘ και αντιπρόεδρος της FUEN Χαλίτ Χαμπίπογλου δήλωσε : Στις ευρωεκλογές της 25/5 στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά τον μόνο πολιτικό εκπρόσωπο της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, το DEB.

………….

Τώρα η σειρά του λαού μας! Η 25/5 θα αποτελέσει σημείο καμπής για το κόμμα DEB και για όλη την μειονότητα μας. Κάνω έκκληση σε όλη την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου να πάει στις κάλπες και να στηρίξει με τις ψήφους της το κόμμα μας. Να προχωρήσουμε προς τον στόχο μας μαζί με το κόμμα μας !¨.

 Ιστοσελίδα της ΕΟΤΔΘ   22/5/2014

Σχ : Πως να το κάνουμε , αν έχεις τον ίδιο εργοδότη είναι διαφορετικό το δέσιμο που νιώθεις για τον άλλον. Συναδελφικό !

Previous Article

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΜΟΣΟΥΛΗΣ

Next Article

ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟ DEB ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *