Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ¨ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ¨

No Comments Share:

Νέος πρόεδρος της Συμβουλευτικής ο μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης συνεδρίασε στις 4/3/2013. Στην συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε, έγινε εκλογή για τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους που θα ασκήσουν καθήκοντα για έναν χρόνο. 

Μετά από την ολοκλήρωση της θητείας του προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής Δημάρχου Ιάσμου Ισμέτ Καντί, και των αντιπροέδρων δημάρχου Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, δημάρχου Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, και Αλή Πεντζάλ (πρόεδρος του Συλλόγου Χίλια), καθορίστηκε μια νέα διοίκηση.

Μετά από τις εκλογές που έγιναν Δευτέρα βράδυ στο εντευκτήριο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, στην προεδρία της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης εξελέγη ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Μειονότητας Νότιου Έβρου Μπεκίρ Μουσταφάογλου. Στην θέση του Γενικού Γραμματέα δεν επήλθε αλλαγή και συνέχισε τα καθήκοντα του για ένα ακόμη χρόνο ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν.

 Ιστοσελίδα ραδιοσταθμού Τσινλαρ FM   5/3/2013

Σχ : Προσέξτε τι κείμενο αναρτήσαμε στις 22 Ιανουαρίου 2013 και συσχετίστε το με την σημερινή ανάρτηση….

 

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ

Posted on Ιανουαρίου 22nd, 2013

Ιλχάν Αχμέτ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά την συνάντηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής για να συζητήσει τον νόμο για τους 240 ιμάμηδες που υπονομεύει την θρησκευτική ελευθερία και την ελευθερία συνείδησης της μειονότητας μας, για πρώτη φορά οι τρεις βουλευτές μας ομαδικά δεν μετείχαν, και με αυτό τον τρόπο και έδειξαν ασέβεια προς τα μέλη της επιτροπής αλλά και ποδοπάτησαν τα δικαιώματα και το δίκαιο της μειονότητας. Μέχρι οι βουλευτές να επανεξετάσουν αυτήν τους την ασέβεια εμείς αποφασίσαμε προσωρινά να μην μετάσχουμε στις συνεδριάσεις της Συμβουλευτικής Επιτροπής.

Γιατρός Τσετίν Μάντατζη

Δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ

21/1/2013 FACEBOOK

 

Δηλαδή η αποχή τους από τις εργασίες της Συμβουλευτικής άντεξε ένα μήνα και δέκα μέρες !

Previous Article

ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ

Next Article

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *