Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ¨ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ¨

0 σχόλια Share:

 

 

Δημήτρης Δανίκας: ¨Επίορκοι ¨Έλληνες¨ μουσουλμάνοι ξεκουμπιστείτε από εδώ

O κριτικός κινηματογράφου τέχνης, καλλιτεχνικός διευθυντής και αρθρογράφος  Δημήτρης Δανίκας, εκδιώχνει από την Δυτική Θράκης τους μαθητές που με την διοργάνωση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και επισκέφτηκα πανεπιστήμια της Τουρκίας.

Ο Έλληνας Δημήτρης Δανίκας, κριτικός κινηματογράφου τέχνης, καλλιτεχνικός διευθυντής και αρθρογράφος είναι ένας Έλληνας πολίτης, αναφερόμενος ως διανοούμενος,  που έδειξε το ¨φασιστικό¨ και  ¨ρατσιστικό¨ του πρόσωπο σε ανθρώπους διαφορετικής θρησκείας και ταυτότητας. Στο τελευταίο του άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα ¨Πρώτο Θέμα¨, ¨εκδιώχνει¨ από την Δυτική Θράκη τους μαθητές και τους γονείς που είναι μέλη της τουρκο-μουσουλμανικής μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Μάλιστα ο Δημήτρης Δανίκας δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά  γράφοντας ¨ Αμάν πια. Ολα τα χαμε εδώ στη μισοχρεοκοπημένη Ελλάδα, οι εβδομήντα “πειραγμένοι” μαθητές με τους γονείς τους μας έλειπαν. Ουστ απ εδώ. Εκεί εκεί στην τουρκοφυλακή!¨με αγενή τρόπο, προσβάλει τους Δυτικοθρακιώτες μαθητές και τους γονείς τους.

Αυτός ο δήθεν διανοούμενος Έλληνας αρθρογράφος Δημήτρης Δανίκας, στο άρθρο που έγραψε αναφέρει πως ο σκοπός των μαθητών που μετείχαν στο ταξίδι δεν ήταν τουριστικός και για αυτό θα πρέπει να περιοριστεί η ανοχή του κράτους σε και τέτοια. Εν συντομία ζητά δηλαδή τον περιορισμό των ταξιδιών των Δυτικοθρακιωτών νέων και από μια σκοπιά και την διακοπή των σχέσεων τους με την Τουρκία.

…………………..

Τα εντυπωσιακά σημεία ου άρθρου είναι τα εξής:

Δικαίωμά τους. Και στον Αλλάχ να προσκυνάνε. Και να σπουδάσουν σε όποιο Πανεπιστήμιο γουστάρουν. Και να φωτογραφίζονται με φόντο τη σημαία της τάχα μου “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”

Ομως εμείς τι κάνουμε; Ωραία παιδιά. Ωραία εσείς γονείς αυτών των παιδιών. Αφού τόσο πολύ γουστάρετε Ερντογάν και “Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη”, τότε άριστα θα πράξετε να πάρετε τα πράγματα σας, να φορτώσετε τις αποσκευές σας και να εγκατασταθείτε σ αυτό το υπέροχο μέρος όπου λάμπει το αστέρι του ψευτοσουλτάνου και πρυτανεύουν οι αρχές της Δημοκρατίας και της Ισονομίας

Οσο για την περιουσία σας, να είστε σίγουρη. Δεν πρόκειται να δημευθεί όπως οι πρόγονοί σας έκαναν στους ¨γκιαούρηδες” της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και της Κύπρου. Αντιθέτως. Είναι δική σας. Να την πουλήσετε. Και τα ¨γρόσιᨔ να τα πάρετε μαζί σας

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, ούτε κατανοώ την ανεκτικότητα των ελληνικών αρχών. Να ανεχόμαστε μέσα στον κόρφο μας και μάλιστα σε τόσο κρίσιμες στιγμές, την επώαση του μουσουλμανικού φιδιού. Και δεν εννοώ τους μουσουλμάνους η τους βουδιστές η όλους εκείνους που πιστεύουν στο δικό τους θεό. Αρκεί να εκτιμούν την πατρίδα που τους στεγάζει, τους ταΐζει, τους εκπαιδεύει και τους βρίσκει δουλειά. Όλοι αυτοί καλώς μένουν εδώ και καλώς απολαμβάνουν όλα τα ¨προνόμια” μιας ευρωπαϊκής, δημοκρατικής, περιοχής

Όμως όσοι πιστεύουν, ορκίζονται και επιθυμούν την αλυτρωτική λογική μιας “Ανεξάρτητης δυτικής Θράκης” (BTTDD)δεν έχουν καμιά δουλειά ανάμεσά μας. Ως Έλληνες πολίτες με βούλα και υπογραφή, διαπράττουν το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Να ξεκουμπιστούν. Να μετακινηθούν. Και στην αγκαλιά του Ερντογάν να προσγειωθούν. Αμάν πια. Ολα τα χαμε εδώ στη μισοχρεοκοπημένη Ελλάδα, οι εβδομήντα “πειραγμένοι” μαθητές με τους γονείς τους μας έλειπαν. Ουστ απ εδώ. Εκεί εκεί στην τουρκοφυλακή!

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/14165-dmtrs-dankas-andini-bozan-yunanli-muesluemanlar-defolun-buradan.html

15/4/2018

Σχ: Για να αντιληφθείτε ποιός  είναι ο κύριος Ιλχάν Ταχσίν που κατηγορεί τον κύριο Δανίκα να σας δώσουμε ένα στοιχείο. Πριν από λίγες μέρες στο τουίτερ του, ο κύριος Ταχσίν έγραψε τα εξής : 

¨Τρελλαίνομαι όταν τηλεοράσεις και εφημερίδες στην Τουρκία αναφέρουν τα νησιά του Αιγαίου ως ¨ελληνικά νησιά¨. Δεν ξέρω μπόρεσα να το εξηγήσω; ¨

Όπως βλέπετε κ. Δανίκα οι μαθητές που πήγαν στην Τουρκία είναι η ¨μαρίδα¨.

Εδώ στην Θράκη έχουμε εκατοντάδες πολύ χειρότερες περιπτώσεις…

Previous Article

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ Ο ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ

Next Article

ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *