Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

0 σχόλια Share:

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 89Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Στην δεξίωση που παρατέθηκε στη Κομοτηνή επ΄ευκαιρία της 89ηε επετείου ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας, δίπλα στα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας Δυτική Θράκης, μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν και οι Έλληνες αξιωματούχοι. Στην τελετή που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Chris & Eve, ο τελών χρέη οικοδεσπότη πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, υποδέχτηκε περίπου δύο χιλιάδες άτομα.

Γιορτάστηκε και στη Δυτική Θράκη η 89η επέτειος ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας. Στην δεξίωση που παρατέθηκε στις 29 Οκτωβρίου μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των μελών της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης αλλά και των Ελλήνων αξιωματούχων. Η δεξίωση που παρατέθηκε από τον πρόξενο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, την σύζυγο του Νουρέλ Σενέρ και τους άλλους υποπρόξενους, οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Chris & Eve

Στην δεξίωση για την Δημοκρατία που οργανώθηκε το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου 2012 μετείχαν ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, οι βουλευτές Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας Θράκης Άρης Γιαννακίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Παύλος Δαμιανίδης, ο σύμβουλος στην περιφέρεια Ιρφάν Ουζούν, μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής, δήμαρχοι, πρώην βουλευτές, πρόεδροι και διοικούντες συλλόγων της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί μειονοτικοί.

Εφ. Μπιρλίκ 29/10/2012

Σύμπασα η ΔΗΜΑΡ Ροδόπης.

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Next Article

MHNYMA TOY ΒΤΤDD ΓΙΑ ΤΗΝ 29Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *