Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ

No Comments Share:

Ο πρόεδρος μας Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε την εφημερίδα Μιλλέτ και τον ραδιοσταθμό Τσινάρ.

 

Στις 17 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η ομάδα του, στα πλαίσια των επισκέψεων σε ΜΜΕ, επισκέφτηκαν την εφημερίδα Μιλλέτ και τον ραδιοσταθμό Τσινάρ.

 Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετείχε ως καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή ¨Κουβέντες κάτω από τον πλάτανο¨ του ιδιοκτήτη της Μιλλέτ κυρίου Τζεγκίζ Ομέρ και του παρουσιαστή κυρίου Ραμαδάν Μολλά, κατά την οποία ευχαρίστησε τα μέλη του τύπου για την συμβολή τους στον πολιτισμό, στην πολιτική και στην κοινωνική ζωή του τουρκικού λαού της Δυτικής Θράκης.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς στην εκπομπή που ήταν καλεσμένος περιέγραψε την στάση, τις εργασίες και τις σκέψεις του κόμματος DEB απέναντι στις αδικίες που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ανέφερε πως η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης δεν βιώνει μια λαμπρή περίοδο και ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή την επιστροφή στην δεκαετία του 80, που ούτε καν θέλει να θυμάται. Ο πρόεδρος ανέφερε πως θα κρατήσουμε ενωμένοι με τον λαό μια στάση ενάντια σε όλες τις αδικίες. Και ότι τα σχέδια δράσης θα καθοριστούνε στην βάση των κατευθύνσεων που επιθυμεί ο κόσμος.

Ανέφερε πως ο τουρκικός λαός της Δυτικής Θράκης δεν είναι μόνος, πως το κόμμα DEB θα αναζητήσει λύση σε όλα τα θέματα, και ότι για αυτό το λόγο θα βρίσκεται στις Βρυξέλες στις 28 Νοεμβρίου, όπου θα μεταφέρει στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αυτά τα θέματα

Τέλος ευχαρίστησε τους παραγωγούς της εκπομπής Τζεγκίζ Ομέρ και Ραμαδάν Μολλά για την φιλοξενία και αποχώρησε.

 Ιστοσελίδα του DEB 17/11/2012

Σχ : Ο πρόεδρος του DEB έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Τσινάρ. Τι τους ενώνει ; Μήπως ο κοινός εργοδότης ; 

Previous Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Next Article

ΠΤΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ—ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *