Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 32 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

0 σχόλια Share:

Μια ακόμη επερώτηση που αποσκοπεί να τινάξει στον αέρα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, από βουλευτές του Σαμαρά

32 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος της Ν.Δ. του πρωθυπουργού Σαμαρά, υπέβαλαν στο κοινοβούλιο μια ακόμη επερώτηση με την οποία ζητάνε να κηρυχθεί ανεπιθύμητος ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή και να απελαθεί.

Στην επερώτηση ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ κατηγορείται πως έκανε κατάχρηση και υπέρβαση κατά την άσκηση των καθηκόντων του στην Δυτική Θράκη. Τοπικά και πανελλαδικά αντιτουρκικά ΜΜΕ, αναφερόμενα στην επερώτηση ζητάνε να γίνει έρευνα γύρω από το προξενείο και να απελαθεί.

Κατά το Μπαϊράμι πάλι 12 βουλευτές της Ν.Δ. είχαν υποβάλει επερώτηση με τον ίδιο σκοπό, και είχαν προκαλέσει μεγάλη αντίδραση από τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.

Η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης την ώρα που ζούσε το σοκ από τις αντιμειονοτικές ανακοινώσεις του υπουργείου Εξωτερικών, της ήρθε ένα ακόμη σοκ με την άσχημη επερώτηση των 32 βουλευτών της Ν.Δ.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις συζητείται πως οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης στις πρώτες εκλογές που θα γίνουν, θα θάψουν στην κάλπη την Ν.Δ. του Σαμαρά.

Η σχετική επερώτηση των αντιτούρκων φασιστών βουλευτών της Ν.Δ. έχει ως εξής :

………………….

Iστοσελίδα του ραδιοσταθμού Τσινάρ  21/11/2012

Σχ : Όταν βλέπετε να πειράζονται τόσο τα τσιράκια του προξενείου, αυτό σημαίνει πως η επερώτηση ήταν καίρια, και μακάρι να περάσουμε και σε πράξεις κάποτε.  

Previous Article

ΛΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΒΡΟΦ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!